Eu nu ma am cu sale si sporturi dar iti pot zice ca daca felul tau de a fi este asa atunci de multe ori oricat te-ai zbate sa te ingrasi rezultatul e nul sau fie vizibil foarte putin.
Oricum ai doar 16 ani, abia acum incep transformarile. Ai rabdare cu tine. Conteaza si starea psihica.
Poti cere sfatul unui nutritionist. Sau unui antrenor la sala, sunt sigura ca exista. Sau altor baieti care au mai multa experienta. Iti pot zice ca vara mea dupa o operatie a slabit foarte mult, s-a apucat si ea de sala si din cate am auzit i s-a spus sa manance multe paste.
Daca chiar iti doresti asa mult sa faci o schimbare eu te sustin, tine-te de ceea ce faci si fa-o cu drag.
Pai daca ai identificat problema ca fiind caloriile arse, atunci LOGIC consuma mai multe calorii. In mod normal cand te apuci de asa ceva, stai si calculezi macronutrienti. Oricum in 3 luni nu vezi mari diferente, dar tu daca nu-ti pui alimentatia la punct, n-o sa vezi nici in 3 ani.
Mulțumesc mult pentru răspuns, mănânc paste multe voi avea răbdare, poate voi mai si schimba ceva, mulțumesc!
Am calculat si de câte calorii am nevoie si fac tot posibilul să mănânc acele calorii in fiecare zi, mi-e foarte greu pentru ca ard foarte multe calorii si nu țin pasul de fiecare data, mulțumesc mult pentru răspuns
1. Ce alimentatie ai acum? Iti asiguri macar 2 grame de proteina/kg-corp zilnic?
2. Ce antrenament ai? Dupa 3 luni e clar ca nu stii sa te antrenezi (dureaza cam 1-2 ani sa inveti, abia apoi vin schimbarile adevarate, de-asta consider ca muschi pui cam in 4 ani de sala)
La 78 de kg nu as spune ca esti prea slab. Eu aveam 1, 87 si 62 kg cand m-am apucat
E destul de clar ca trebuie sa iti cresti aportul caloric. Daca vei vedea rezultate, e perfect, daca ti se pare ca pui prea multa grasime, mai scade cateva kcal, dar nu prea multe pentru a ramane in surplus caloric.
Andrei16263829 întreabă: