| alexyno_8780 a întrebat:

Salut, am 16 ani si merg la sala de 5 luni. Am cumparat o galeata de gigant pro mass de 5kg si vreau sa va intreb cate cupe ar trebui sa iau pe zi, in prezent iau 6 cupe pe zi.

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Da, esti destul de slab, ia cat iei acum. Continua cu gigant pro mass ( sau daca ai bani iti poti cumpara un produs mai bun de pe megaproteine.ro ) pana cand ajungi la 65-70 de kg, apoi treci pe un concentrat proteic ( ceva cu 80 % proteine, gigant pro mass abia are 30 %, ceea ce e ok, ca e un gainer ).

Oricum o sa te mai inalti pe parcurs, daca ramai sub 60 de kg o sa fi doar piele si os fara prea multa masa musculara.

Sper ca ai mai mult de 3 mese pe zi, ca altfel nu o sa ai rezultate prea stralucite nici cu suplimente.

8 răspunsuri:
| JokerV a răspuns:

Pai nu iti spune pe cutie cum sa iei... cate grame are o cupa?

| alexyno_8780 explică (pentru JokerV):

Scrie ca trebuie sa iau cate doua masuri de 70g, asta inseamna 2 cupe dimineata si doua dupa antrenament? va rog cum sa le iau laughing

| alexyno_8780 explică (pentru alexyno_8780):

Dar pe mine nu ma intereseaza ce scrie pe cutie ci parerea voastra

| Cosmin86 a răspuns:

Iei cat sa-ti asiguri 2 grame de proteina / kilogram-corp zilnic, din alimentatie + supliment.

Ce inaltime/greutate ai?

| alexyno_8780 explică (pentru Cosmin86):

Am 1,70 si 57 kg

Poti sa imi spui ce sa iau dupa ce mi se termina gigantu, apropo eu mai iau si no-xplode

| Cosmin86 a răspuns (pentru alexyno_8780):

No-explode e foarte bun, dar ai grija cu produse de genul asta vara, ca iti mareste tensiunea si combinat cu canicula...

Pai dupa doar o cutie de gigant pro mass nu cred ca o sa ajungi la greutatea dorita, cumperi alta pana ajungi la greutatea de care am zis, apoi alegi intre astea :

daca vrei tot pro nutrition :

whey protein isolate ( 90 % proteine, cel mai bun produs al lor ) sau whey protein ( 80 % proteine ) sau pro whey ( 66 % proteine).

Daca vrei ceva ca lumea, iei dymatize elite whey, ce are in plus fata de pro nutrition :

- glutamina, pentru refacere
- enzime digestive, pentru o digestie si o absorbtie mai buna
- gust foarte bun
- amino BCAA in concentratie mai mare

Dar bineinteles ca dymatize e mai scump, 900 de grame de whey protein isolate e cam 80 de lei, 900 de grame de dymatize elite whey e 130 de lei.

Mersi mult cosmin chiar m-ai ajutat