Nu trebuie sa faci nimic, nici un sport sau orice altceva, doar nu mai manca nimic dupa ora 7 seara
si esti ok, metabilismul si arderile incetinesc dupa ora 6 seara si revin la valorii normale dimineata cam la acceasi ora, de aici trage tu concluzia.manca cat vrei cand vrei fara abstinenta dar moderat, insa dupa ora 7 nu mai manca, si revii la valorii normale implicite, reglezi metabolismul adica la inaltimea ta 60-63 kg
Cauta pe Youtube "Cum să slăbesc" si urmareste videoclipurile de la Angel Fitness, Alex Stoian, Rainz sau Alpha Bodies Romania.
Folosesti discord sau ceva? am putea vorbi, am avut 100 kg iar acum am 62 eu, te pot ajuta.
Bullshit. Metabolismul incetineste cand dormi. Asta cu mancatul dupa 6 seara e mit de mamici de Facebook si se trage din faptul ca nu e recomandat sa mananci cu 2-4 ore inainte sa te culci (in functie mancare difera si timpul de procesare). Daca te pui in pat la 3 dimineata, poti sa mananci si la 12 noaptea. Metabolismul ajunge la randamentul normal la aproximativ o ora dupa ce te trezesti.
madalina1908 întreabă: