| Sergiu3210 a întrebat:

Salut, am 17 ani, 1, 73 si 60 kg, desi am doar 60kg mai am putina grasime pe corp, nici muschi nu am si nu stiu ce am de facut, sa incep sa pun muschi peste grasime sau sa slabesc mai intai grasimea aceea si apoi sa incep sa pun muschi?

9 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

În principiu înălțimea și greutatea ta sunt destul de bune. Nu consider că ai avea nevoie să slăbești mai mult decât atât. Începe să pui masă musculară apoi după ce ai ajuns la rezultate care te satisfac, treci pe procesul de definire.

| QuinzEto a răspuns:

Salut, eu sunt baiat, am 20 de ani, înălțime 1, 75 m si 54 de kilograme. Și la fel ca tine nu stiu ce sa fac.

| NonZarek a răspuns:

Apuca te de culturism. Când te apuci de sala și faci exerciții, automat se arde și grăsimea. Dar, pentru a slabi trebuie sa fi in deficit caloric, poți cauta pe yt despre asta în romana. Îți creezi un program alimentar, mese regulate cu calorii calculate.
Dar pentru înălțimea ta sunt okay kilogramele, dacă nu vei fi în deficit caloric, nu vei arde grăsime. Dacă faci mușchi, o sa arăți numa bine ca nu ești nici gras da nici slab.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune muschi. Mananca proteine si fa efort

| Frank51 a răspuns:

Mușchii sunt sub grăsime. Dacă antrenezi mușchii vor deveni mai mari, vei avea un corp mai simetric și mai ok fără sa arzi grăsimea existentă.

| Whitesnake99 a răspuns:

Dar la ce iti trebuie muschi daca nu te superi ca intreb? happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru Whitesnake99):

Cauta si tu pe google beneficiile maririile masei musculare.
Pe langa cele legate de sanatate si incredere in sine, e mai ok decat sa fie un pampalau firav, cum tind sa fie "barbatii" (fatalaii) din ziua de azi.

| Whitesnake99 a răspuns (pentru Cosmin86):

Daca va bazati doar pe muschi pentru a avea stima de sine, imi pare rau prietene, dar inseamna ca nu ai absolut nimic altceva cu care sa impresionezi. Personalitate, intelect, stil. De fiare stie sa traga orice primitiv ca sa intoarca dupa capul lumea pe strada. Ceva mai evoluat, mai original nu va trece prin minte? Nu va mai luati dupa toti idolii de pe Instagram, alegeti-va si voi niste modele care s-au facut remarcate prin altceva decat niste vene si niste "cepsi" pompatiwinking

| Cosmin86 a răspuns (pentru Whitesnake99):

Sa inteleg ca tu nu ai muschi si forta... si cauti tot felul de scuze si explicatii ca sa nu te antrenezi? happy

Noua generatie, fulg de nea, pampalai firavi si sensibili:
https://adevarul.ro/......index.html