Iti recomand odihna, alimentatie sanatoasa si sport. Si eu am bagat la suplimente 2 ani la greu si dupa ce m-am lasat asa am ramas. Aveam 48 in brat amu am 44. Practic creatina retine apa, insa fara suplimentele alea muschiul e mult mai tare si arata mai frumos. Daca tot vrei atunci ia dar macar 4-5 luni fa fara supimente.
Am folosit mai multe firma, dar in general Gainer dimineata, energizant inante de salsa cu 30 min, dupa sala shake proteic(nu gainer atentie), creatina de 3 ori pe zi, seara inainte de culcare ceva cu absorbtie lenta(gen milk and egg). Dar atentie pe langa aceste suplimente aveam minim 6 mese pe zi. Trebuie sa si mananci normal altfel dai toate suplimentele afara la WC.
Eu iti recomand sa nu dai banii degeaba pe proteine, deoarece daca faci acasa, nu o sa pui prea mult pe tine, iar la un moment dat nu o sa mai cresti foarte mult deoarece corpul se obisnuieste cu greutatile.
Mai bine te duci la sala, crede-ma. daca o sa faci acasa te plictisesti dupa un timp, si daca iei proteine o sa te ingrasi,. chiar daca e cam scump la sala. ai ambitia necesara si e mai distractiv mai ales cu un prieten. vorbesc din propria experienta, aveam si eu o haltera de 18, gantere. faceam tractiuni, flotari. dupa cateva zile. o sapt m-am plictisit.
cealapamarin întreabă: