anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani si 65kg, locuiesc la tara si mi-am facut 3 serii de gantere 1 de 5kg, 9kg si 12kg si 4 discuri de 8kg pentru piept.
Vreau sa imi cumpar niste proteine, am vrut sa cumpar creatina dar am inteles ca nu este asa de buna.Cea mai buna ar fi Gain Fast din cate am vazut, eu vreau pentru cresterea muschilor si masa musculara mai mult sa fie proteine!
Ce imi recomandati?
Dau funda!
Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| AdyP20 a răspuns:

Iti recomand odihna, alimentatie sanatoasa si sport. Si eu am bagat la suplimente 2 ani la greu si dupa ce m-am lasat asa am ramas. Aveam 48 in brat amu am 44. Practic creatina retine apa, insa fara suplimentele alea muschiul e mult mai tare si arata mai frumos. Daca tot vrei atunci ia dar macar 4-5 luni fa fara supimente.

8 răspunsuri:
| mortallx a răspuns:

Eu iti recomand sa nu dai banii degeaba pe proteine, deoarece daca faci acasa, nu o sa pui prea mult pe tine, iar la un moment dat nu o sa mai cresti foarte mult deoarece corpul se obisnuieste cu greutatile.

| Adrianetc a răspuns:

Mai bine te duci la sala, crede-ma. daca o sa faci acasa te plictisesti dupa un timp, si daca iei proteine o sa te ingrasi,. chiar daca e cam scump la sala. ai ambitia necesara si e mai distractiv mai ales cu un prieten. vorbesc din propria experienta, aveam si eu o haltera de 18, gantere. faceam tractiuni, flotari. dupa cateva zile. o sapt m-am plictisit.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AdyP20):

Ce suplimente ai folosit?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Adrianetc):

De cand ingrasa proteinele?

| AdyP20 a răspuns (pentru Cosmin86):

Am folosit mai multe firma, dar in general Gainer dimineata, energizant inante de salsa cu 30 min, dupa sala shake proteic(nu gainer atentie), creatina de 3 ori pe zi, seara inainte de culcare ceva cu absorbtie lenta(gen milk and egg). Dar atentie pe langa aceste suplimente aveam minim 6 mese pe zi. Trebuie sa si mananci normal altfel dai toate suplimentele afara la WC.

Da, stiu diferenta intre gainer si concentrat proteic happy

Cam bizar sa ajungi la 48 in brat dupa 2 ani, sincer, cati ani ai?

| AdyP20 a răspuns (pentru Cosmin86):

26 ma antrenez de cand am 20 de ani. Eu vorbeam despre 2 ani timp in care am folosit suplimente, nu 2 ani de antrenamente.

Aha, am inteles