La 17 ani inca nu ai terminat dezvoltarea, naposim si alti steroizi se iau dupa 21 de ani, acum risti sa-ti dai grav peste cap propria productie de testosteron.
Oricum, daca iei doar naposim nu faci mare lucru, te umfli cu apa pe care o dai jos apoi si iti fortezi corpul degeaba, naposimul NU se ia singur, gaseste-ti un medic sa-ti faca un ciclu cu naposim + ce mai trebuie si apoi un PCT ( ciclu de recuperare ), dar dupa 21 de ani.
Acum poti lua creatina, glutamina, protenia din zer, etc. si poti creste foarte mult si cu astea, fara efecte secundare.
Comprimate NAPOSIM
Naposim este cel mai popular steroid de pe piata neagra si deci foarte frecvent folosit in randul sportivilor. Cu toate acestea, naposimul poate cauza efecte negative pe termen lung si de aceea trebuie sa respectati instructiunile atunci cand il folositi.
Naposim este foarte folosit in chirurgie si in clinica medicala atunci cand este necesara marirea tonusului muscular, cresterea masei musculare, stimularea metabolismului, recuperarea foarte rapida a fortelor bolnavului, imbunatatirea sistemului nervos.
Naposim este numele de brand pentru steroidul oral methandrostenolone. Este foarte comun printre sportivi deoarece este usor de utilizat si extrem de eficient.
Posibile Reactii Adverse
Naposim este un steroid puternic care poate cauza reactii adverse grave. Ginecomastia este o reactie adversa care apare in timpul tratamentului si poate aparea foarte devreme in timpul unui ciclu. Retinerea apei in organism este de asemenea o problema si este indicat sa se ia si un anti-estrogen in tot acest timp.
In plus reactiile androgenice negative sunt frecvente si se manifesta sub forma de:
piele uleioasa
acnee (cosuri)
cresterea parului pe majoritatea suprafetii corpului
Pot aparea stari de "agresiune", deci este important sa va controlati furia. Icterul este de obicei primul semn de probleme la ficat si trebuie sa fiti foarte atenti. Daca sunteti sensibili la anumite medicamente, ar fi recomandat sa stati departe de NAPOSIM si sa optati pentru alti steroizi anabolizanti.
Naposim - rezultate si doze
Naposimul are ca efect o crestere exceptionala a masei musculare si a fortei si de aceea este foarte popular printre culturisti si sportivi. O doza zilnica de 4-5 tablete (20-25 mg) este necesara si suficienta pentru a produce efecte spectaculoase.
Naposim - combinatii (stacks)
Naposim se poate combina foarte bine cu alti steroizi cum ar fi Deca-Durabolin. Prin mixarea lor va puteti astepta la semnificative cresteri in masa a muschilor si fara alte efecte adverse care apar daca ati lua numai Naposim simplu.
Cicluri Naposim
Ciclurile ar trebui sa fie scurte, nu mai mult de 8 saptamani, pentru a va feri de orice efecte adverse pe termen lung. Timpul de injumatatire al naposimului in sange este de la 3 la 5 ore si este recomandat sa impartiti comprimatele pe toata perioada zilei pentru a regula concentratia in sange.
Dacă vrei ca la 50 de ani să arăți ca naiba go 4 it, dacă nu rămâi la tras de fiare normal, ai o viață de om în față.Sau nu au fetele răbdare?
Eu îți recomand sportul pur și sănătos, și pariez că nu vei lua o lună, orice tip de medicament care afectează tonusul muscular creează dependență și ipotență
Părerea mea!
Sport fac de la 5 ani, de fiare trag de un an jumate si pentru mine este un mod de viata, nu fac asta sa atrag priviri, fac doar pentru ca ma simt bine. Nu am de gand sa iau naposim mai mult de o luna, eram curios cum e doar. Am mare grija de corpul meu, nu beau, nu fumez, nu ma droghez, mananc destul de sanatos..nu as putea sa ma distrug cu niste pastile pentru muschi.
Tie ti se pare ca Stallone la 65 de ani arata ca naiba? Sau Frank Zane sau Arnold?
Bai nu mai bagati frica in oameni retardatilor! naposimul nu are absolut nici un efect secundar daca se ia responsabil..adik 15-20 mg la zi... taceti naibii din gura daca nu stiti!