Io acum 1 an aproape aveam 60, 8 kg si 188 cm si din noiembrie pana in decembrie am facut 1 luna de box si mancam ca animalu si am pus 2 kg, dupa aia m-am lasat si am continuat pana acum cu antrenament de culturism acasa si acum am tot 188 cm si 69 kg si la brate toata lumea imi spune ca m-am schimbat, si la piept, spate etc m-am schimbat dar nu se vede asa tare inca.eu transpir destul de mult da mananc bine, cam de 5-6 ori pe zi, cel putin de 5.Antrenamentele mele tin 1 ora, de luni pana vineri. poti sa pui masa dar pentru noi astia mai slabi ii mai greu, dar ai avantaju ca nu te ingrasi usor. sper ca te-am ajutat.Succes!
Daca nu se vede foarte bine, clar face ceva gresit, poate mai multe.
5 zile pe saptamana ca incepator => progrese lente. iti recomand maxim 4 zile, sa ai macar 1-2 zile de pauza la 2 zile consecutive de sala.
Ce program de antrenament ai acum?
Daca mananci de vreo 4 ori pe zi proteine si carbohidrati, si un antrenament benefic tie o sa pui masa musculara destul de repede, dar cheia este sa te tii, daca faci 2 - 3 luni de sala si te lasi, dupa juma de an iar te duci, nu faci nimic,
Trebuie sa mananci corespunzator exercitiilor facute la sala. Daca tu stai maxim 2 ore la sala si mananci ce mancai pana acum nu pui nimic pe tine, din contra, te extenuezi fizic.
Salut, daca iti faci un program si il respecti, si daca mai ai si o alimentatie corecta, este in regula. Totusi, nu exagera din prima cu sala.
O sa pui cv pe tine fi sigur de asta, si poti folosi ca supliment alimentar si proteine...te ajuta mult
funda?
Daca mananci corespunzator efortului pe care o sa il faci la sala nu o sa slabesti dimpotriva muschii se vor pune pe tine si nu vei mai fi asa slab
Poi daca vrei sa cresti in masa ai putea sa iti faci o alimentatie corespunzatoare bazata pe proteine carbohidranti etc. si nu o sa slabesti daca o sa faci asta bineinteles ca va trebuie sa maresti frumos gruetatea pe parcurs ca sa iti dezvolti masa musculara eu as spune sa incepi cu 5 seri ..repetari sa faci in asa fel incat sa nu te complici prea mult la prima sa fi sigur ca le duci pe toate bft.