| Anonimusxretta933lkwx7cfccy3fe a întrebat:

Salut.Am 18 ani si am inceput de vara trecuta sa fac abdomene flotari etc.Si s-a vazut ceva diferente, dar nu prea mari.In vacanta asta de vara incerc sa fac 50 abdomene 5 serii, 15 flotari 5 serii, 20 repetiti de gantere 5 serii mariind dificultate dupa cum ma simt in stare. Daca continui asa,o zi le fac o zi pauza si tot asa fara intreruperi,se va obserca ceva pana la inceputul anului scolar?, dar mai ales voi da jos din burtica.Am 70 kg 1.73m si vreau sa ajung la 65-67 kg.

11 răspunsuri:
| benkesoiu a răspuns:

Sansele tale sunt destul de mari insa poti sa incerci niste suplimente sunt destul de scumpe dar iti zic eu ca da roade suplimentele se numesc xtreme power

Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin86 a răspuns (pentru benkesoiu):

Xtreme power e un produs dubios rusesc, bazat pe oxid nitric

Daca vrei oxid nitric bun, ia no-explode de la bsn. Dar nu vad de ce ai lua oxid nitric cand vrei sa slabesti

| Wehes a răspuns:

Pe langa sa iti spun ca nu faci nimic acasa, o sa te intreb '' De ce nu ai facut ce ai mentionat mai sus si pe perioada scolii''? Vad ca multi lucreaza doar vara.

| benkesoiu a răspuns (pentru ab7ra7xa7ss):

Merg la sala de 1 an de zile si am antrenamentul meu zilnic:in priman zi fac piept cu spate in a doua zi abdomen cu picioare si in a treia zi umeri cu brate in intrebarea aia eram doar curios cum pot sa fac sa devin mult mai solid asa ca nu mai face tu pe desteptul

| benkesoiu a răspuns (pentru ab7ra7xa7ss):

Crezi ce vrei dar nu te mai baga tu unde nu-ti fierbe oala o si inca ceva idiotule eu fac piept cu spate si merg la sala

"eu fac piept cu spate" asta e o mare prostie, nu faci niciuna ca lumea

mai documenteaza-te. in general spatele necesita un antrenament intreg, in general cand faci spate + alta grupa, le cam faci varza pe amandoua ( + stai peste 1 ora la antrenament, ceea ce nu e ok deloc )

| benkesoiu a răspuns (pentru Cosmin86):

Ba ai naiba voi va pricepeti cel mai bine dar pe mine ma pune instructorul de la sala sa fac asa ceva asa ca nu imi spuneti mie ca va pricepeti voi mai bine ca instructorul ca ala a facut culturism ani de zile{= eu i-am dat omului asta un sfat si v-ati bagat si voi repede

Sincer, schimba-ti instructorul.

Cauta pe ORICE site de culturism/fitness sa vezi ca nu face NIMENI piept cu spate