| Slizzn a întrebat:

Salut, am 23 ani, 70 kg aprox, vreau sa ma apuc de sala, cineva mi-a recomandat sa iau animal pak, ca supliment, oare ii ok sa iau chiar de la inceput asa ceva?

6 răspunsuri:
| Taticu1337 a răspuns:

E cat de cat ok. Dar sfatul meu este sa le iei dupa minim o luna de sala. Pentru ca sa se invete muschii, sa te inveti si tu cu aparatele, execitiile, etc. Si eu fac de 2 luni si o sa incep din a 3-a creatina.

| peperonies a răspuns:

Dupa 6 luni asa gandeste-te la suplimente. cel mai probabil nu o sa te tii de sala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima data iti recomand sa faci 3 luni de sala fara sa iei sumplimente, sa invetii sa mananci / sa te antrenezi apoi ia-le

| presus a răspuns:

Eu zic sa te documentezi putin despre nutritie, despre antrenament, despre odihna, iar mai apoi sa incepi acest sport. In culturism ai nevoie de multa rabdare, nu te faci mare in prima luna daca consumi suplimente, stai relax. Du-te 2-3 luni si obisnuieste-te cu miscarile, cu aparatele, cu antrenamentul, cu programul alimentar, cu programul de odihna, etc. Si dupa ce te simti stapan pe situatie si sti ce ai de facut cand intri intr-o sala de sport, atunci te gandesti la suplimente. Animal Pak este un complex de vitamine si minerale, unul destul de bun, dupa parerea mea. Dar tu fiind incepator, iti recomand sa mananci 4-5 mese bogate in carbohidrati si proteine (cu mici gustari intre mese) pe zi, ramai mereu hidratat, si odihneste-te cel putin 8 ore. Faci asta timp de 2-3 luni, apoi te poti gandi la suplimente, prietene. Spor!

| Slizzn explică (pentru presus):

Ok, multumesc de sfaturi

| presus a răspuns (pentru Slizzn):

Pentru nimic.