| Harasaky a întrebat:

Salut, am achizitionat niste cellucor p6 chrome boost pentru testosteron si rezistenta in pat faza este ca a functionat vara trecuta, doar am luat vreo 2-3 portii ca sa il incerc si a funcionat dar acum cand am achizitionat am luat o portie si dupa juma de ora am trecut la treaba. Vreau sa spun ca nu a avut nici un efect, sa fie din cauza lipsei de miscare sau sa fie doar din cauza ca este prima administrare? Nu stiu ce sa spun

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să îl bei cu Cocacola.

| Harasaky explică (pentru sadrian46):

Zici ca ca ar merge cu cola?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am glumit și credeam că dta ai înțeles gluma.
Gluma mea se baza de fapt pe o reclamă neoficială a Coca Cola în unele țări arabe, ca Iran. Acolo mass media locală tinde să prezinte pe americani ca dușmani de moarte, de aceea produsele și alimentele americane sunt și el urâte de unii, că vin de la dușmani. Ca să contracareze asta, nu prin reclamă oficială ci prin telefonul fără fir, prin bârfă, compania Coca Cola a răspândit zvonul că ar fi afrodiziac, bun ca să îți meargă treaba. Dar poți încerca și dta. Și apa minerală Buziaș e la fel de bună...
Acest supliment de care spui dta, zici bun pentru testosteron (!?). Nu se ia așa, 2-3 porții, nu are efect imediat.
Actul sexual, potența, erecția sunt reglate foarte complex din creier până jos, nu merge așa, că iau suplimentul și după o juma de oră, gata, sunt bărbat sunt campion. Dacă ești tânăr și sănătos nu ai nevoie de așa ceva, sunt contele Casanova, sunt Don Juan, mai mult strică decât ajută, ceea ce ai constatat și dta. Peste vreo 50 de ani, poate o să ai nevoie de alt produs pentru potență, nu îi dau numele aici, acum, ca să nu faci alte prostii din cauza mea.