| Adrianetc a întrebat:

Am executat un exercitiu gresit, mai exact exercitiul pentru trapez cu haltera, cu o greutate pe care am mai folosit-o insa postura gresita, de cateva zile ma doare cand ma aplec langa coloana cu vreo 4 cm, nu am probleme cu coloana dar cam unde este rinichiul simt un junchi. Poate fi ceva grav? daca mai simt durerea inca cateva zile o sa ma duc la doctor insa, astept niste sfaturi.

7 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Probabil ai facut o intindere. Fa pauza de la efort o saptamana si dati cu un gel antiinflamator.

| Cosmin86 a răspuns:

O sa-ti treaca in cateva zile.

P.S. : lucreaza trapez cu mersul fermierului, e mult mai eficient decat clasicele ridicari din umar

| Adrianetc explică (pentru Cosmin86):

Bine,mersi dar deja au trecut vreo 5 zile si tot simt junchiul, daca peste 2-3 zile tot nu trece inseamna ca e ceva mai grav.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Adrianetc):

Grav... poate fi daca ti-ai deplasat vreun disc la coloana, in rest nu. Muschii se refac foarte repede, eu am avut ruptura partiala si s-a refacut singura happy

Si daca nu trece in 2-3 zile e posibil sa fie tot ceva la muschi, dar du-te totusi si fa-ti un control.

| Adrianetc explică (pentru Cosmin86):

Nu este de la muschi este cumva de la spate, nu este de la coloana dupa cum am zis langa, cu 4 cm, unde este rinichiul

| Prince_Amir_1995 a răspuns:

Pune pe cineva sa iti faca un masaj, te doare deoarece te-ai fortat cam tare si corpul nu era obisnuit cu exercitiul acela.Fa o pauza de maxim 3 zile si te va mai durea putin dar poti repeta pentru a se obisnui corpul.

| Adrianetc explică (pentru Prince_Amir_1995):

Deja nu mai fac niciun exercitiu (doar jogging) de vreo 5 zile, si tot ma mai doar putin, doar cand ma aplec,