| xVictor a întrebat:

Am febra musculara si nu stiu ce sa fac. daca am febra musculara mai am voie sa fac cateva exercitii acasa? xD multumesc anticipat primul raspuns care imi place are funda.

Răspuns Câştigător
| HappyFaces a răspuns:

Pai ca sa iti treca poti sa mananci ciocolata (de preferat neagra), sau poti sa mesteci o aspirina, si faza cu aspirina nu prea imi surade dar e folositoarewinkingvoie da ai, dar care nu solicita prea mult efort. :* Sper ca te-am ajutat

7 răspunsuri:
| xVictor explică (pentru HappyFaces):

Pai flotari am voie sa fac? xD

Răspuns utilizator avertizat
| Nickname1890 a răspuns:

Ai voie sa faci ceva usor, dar nu forta.

| Cosmin86 a răspuns:

"primul raspuns care imi place are funda", sigur, asta e calea spre rezultate bune, sa alegi doar raspunsurile care iti plac.

Tine-o tot asa si o sa ai rezultate de 2 bani in tot ce faci.

| xVictor explică (pentru Cosmin86):

Frumoasa atitudine... am scris aia ca sa va dati silinta nu sa veniti la mine cu commenturi de 2 bani -.- plus de asta nici nu pot sa imi indrept mana laughing deci nu pot face nimic, m-am fortat prea mult

| Cosmin86 a răspuns (pentru xVictor):

Nu faci niciun exercitiu pana nu-ti trece complet, ca te supra-antrenezi. Muschii ii lucrezi doar cand sunt recuperati 100 %.

Fa picioare, abdomen, alergat, etc. pana iti trec mainile.

| xVictor explică (pentru Cosmin86):

Ms xD dar am facut ca prostul. la toate grupele de muschi in doar 2 zile si am bagat pana nu mi se mai ridicau mainile. acum am febra la tot corpul si mai bine stau pe bara. am mancat ciocolata si mi-a mai trecut un pic. oricum multumesc la toti. nu pot sa va dau funda. dar va multumesc si sper sa va intorc favorul xD