O intrebare fara rost. sincer. Toti jucatorii profesionisti ca si Lewandowski, Neymar, Isco au moralul cateodata la pamant.
Cel mai bine e sa te duci undeva la un club de fotbal de juniori acolo te poti antrena cel mai bine. Sau daca nu, poti sa faci asta si acasa asa cum am facut si eu si acum plec in diferite orase cu echipa..etc. Doar exerseaza. incearca sa dai multe voleuri si fa multe duble ele te ajuta destul la controlul mingii si de acolo poti controla si tu mult mai bine mingea cand primesti pasa!
Bafta.
"Niciodata sa nu spui sunt bun! Intotdeauna vei avea ceva in plus de invatat", acestea sunt chiar cuvintele lui Pele intr-un interviu cu F2 Freestylers. Acum ghinion, neghinion, toata lumea rateaza, chiar si cei mai renumiti fotbalisti ai lumii care fac antrenamente in fiecare zi. Moralul ti-l faci singur, pur si simplu joaca si nu te agita. Cand sutezi la poarta nu trebuie sa dai in minge ca si cum ai vrea sa dai in profesorul care ti-a dat 3 la mate, trebuie sa folosesti tehnica, care o poti invata din mai multe tutoriale, de pe YouTube si de pe Google etc. Dupa parerea mea, e mai bine sa dai cu preluare, deoarece poti plasa mai bine sutul. Cand primesti pasa, este o mare sansa ca mingea sa se invarta, mai vine si in viteza si tu o dai direct: in primul rand e greu de conceput in ce directie va merge daca nu ai experienta (legile fizici, dăă!) si in al doilea rand, nu ai timp ca sa iti plasezi sutul, pur si simplu o dai cu putere, apoi unde se duce, se duce, ce sa-i faci
Sfatul meu este sa te antrenezi, cu atat mai mult cu atat mai bine. Tehnica va veni de la sine.
Cel mai probabil ai lovit prost mingea. Asta este ai unele zile mai bune, alte mai proaste, capul sus! Incearca sa te concentrezi si atata tot, bafta!
Aici este problema! Cand primesc pasa eu nu mai stiu ce e cu mine, fac ceva automat mereu cand am mingea. Cand primesc o pasa ma simt asa agitat. nu stiu ce sa fac. si eu sunt tipul de om care face preluare si dupa da sut insa cand am primit pasa nu ma mai gandeam la nimic pur si simplu mi-a actionat corpul aiurea si a sutat.