| BracKMyhay95 a întrebat:

Am inceput sala de 1 luna si am crescut considerabil.Si am auzit ca exista o perioada de crestere de o luna la inceput si dupa cresti in masa de 10 ori mai greu este adevarat?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Cine naiba ti-a zis FIX de 10 ori? Ideea este ca o sa progresezi din ce in ce mai lent.

Si progresele se masoara in ani, nu in zile.

Spre ex. in primul an o sa pui cele mai multe kg de muschi, in al doilea an mai putin si tot asa.

| BracKMyhay95 explică (pentru Cosmin86):

Da nu am zis asa la fix 10 ori ci asa in general cu mult mai greu
Ptr ca nu iau nici o proteina sintetica asi avea sansa sa cresc desigur cu proteine din mancare in 1 an cat de cat sa se vada ca fac sala?

| Cosmin86 a răspuns (pentru BracKMyhay95):

Nu exista "proteine sintetice" ( inca ). Si "prafurile" tot din mancare sunt facute, alea sunt mancare concentrate, cea mai populara e din zer ( care e din lapte ) sau din altele ( albus de ou, lapte, caseina, etc. ).

Ideea este sa-ti asiguri 2 grame de proteine / kg-corp zilnic din mancare + suplimente, daca poti doar din mancare atunci o sa cresti FIX LA FEL ca unul care isi asigura si din suplimente.

Cate mese ai pe zi?

4-5 oricum am grija sa nu imi fie foame deloc

| Cosmin86 a răspuns (pentru BracKMyhay95):

E bine, incearca sa ai proteine la fiecare masa.

Ok mersi

6 răspunsuri:
| Beretta a răspuns:

Cam adevarat asta, primele luni cresti foarte mult, dupa aia din ce in ce mai greu, vb cu antrenorul de la sala, iti poate da el mai multe explicatii