| tigrul2 a întrebat:

Am mai pus o intrebare de ce exercitii sa incep sa fac pentru a-mi mari si forta si masa musculara in astea 2 luni. Nu am greutati si vreau sa ma folosesc de greutatea corpului. Am citi articole de la americane prin care pune ca sunt rezultate si din aceste exercitii. Mi-am facut un program 2 zile, fac exercitii si 3 zile stau linistit https://imgur.com/a/58ALNes. Luna asta apoi maresc pauza dintre seturi la 90 secunde pentru putere, e bine? Sa vina persoane sa zica ca fac degeaba aceste exercitii.

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Muschi si forta se pun in 1-2 ani, cu MULTA mancare (3-4 fripturi pe zi) + exercitii mai bune.

Tu vrei sa ramai un copil firav...

| tigrul2 explică (pentru Cosmin86):

In afara defripturi ce pot manca?

| siriusblack98 a răspuns:

Alimentatia este pusa la punct si ea? Sau tot ca antrenamentul asta adica useless?! Si de ce 2 cu 3 pauza? Mai bine faci de 3 ori pe saptamana la modul luni-miercuri-vineri; iar saptamana urmatoare faci marti-joi-sambata. Oricum fara sa maresti intensitatea exercitiilor, numai cu greutatea corpului, nu vei ajunge la rezultate satisfacatoare.Si in 2 luni nu o sa vezi mare diferenta fata de cum esti acum. Abia se vede o schimbare la cei care au un program profesionist de antrenament si alimentatie+suplimente.

| mastadont a răspuns:

Cele mai bune exerciții cu greutatea corpului sunt flotările, tracțiunile la bară, genuflexiunile și abdomenele. făți un program în care să incluzi toate astea și o să îți dezvolți toți mușchii principali.

| HadesSs a răspuns:

Forta o sa capeti dar masa musculara mai greu...in doua luni nici cu greutati nu pui masa musculara multa.

| tigrul2 explică (pentru HadesSs):

A ok in loc de 45 de secunde fac 90 secunde pentru forta.e bun programul? sau fac 1 zi exercitii si 2 zile stau si urmatoarea zi fac exercitii?