Un profesor este un model pentru elev, dar el nu are un rol major in formarea elevului, asa ca ambitia, curajul si perseverenta iti pot fi profesori!
Pe mine a iceput sa ma pasoneze acest stil cand am inceput sa ma uit la ip man( cu actorul donnie yen)
Da dar cel care a inventat acest stiu a fost o femeie o chema yim wing chun ea la invatat pe sotul ei (nu mai stiu cum se numea) si el a invatat pe altcineva si tot asa pana a ajuns la Ip Man.Dar Brucee Lee s-a lasat de wing chun deaorece el vroia ceva care sa loveasca mai mereu.Dar Ip Man a declarat ca Brucee Lee a fost cel mai prost elev al lui.Bruce Lee era priceput la dans.
Nu stiu ce e wing chun, dar gasesti orice lectie pe youtube fara profesor.
Sti eu am incercat sa ii imit miscarile, cand am simulat o bataie cu un coleg de-al meu (care ma batea mereu) am putut sa ii tin piept adica ii baram loviturile(ma rog unle ca-i destul de greu)si el a spus ca ma cam pricep.Eu am crezut ca m-a lasat el asa ca m-am mai batut cu inca un coleg si a zis la fel ca am pricep, asa ca am pus pe doi colegi sa ma atace in acelasi timp si tot asa le baram loviturile.Eu stiu ca talentul vine din gene dar din cate stiu eu nici un stramos al meu nu a practicat nici un stil de arte martiale si asta ma pune pe ganduri.
Eu stiu ca astia cu care m-am batut pana acum sunt prosti, habar nu au bataie nici cu pumnu nu stie sa dea
Dar sti daca pot sa-mi constuesc singur un manechin de wing chun?
M-am uitat la el, dar e cam greu de construit am sa incerc dar cred ca o sa am nevoie de ajutorul lui tata
E poate nu o sa fac fix cu aceleasi materiale cum a facut ala dar cred ca nu stica sa mai caut
Si daca vre-i asa tare sa inveti wing chun, ia-ti un manechin de lemn te ajuta mult.
Nu este asa tehnicile nu se arata pe internet sau public artele martiale sunt ceva sacru
gabrielutzu întreabă: