| Nicux1 a întrebat:

Am nevoie de cateva sfaturi care sa imi reazolve problema.Am o durere in zona muschilor bratului (cred ca biceps), dar tare imi este teama de un inceput de intindere.Pe scurt acum cateva zile m-am apucat de diferite stiluri de flotari pentru a-mi creste muschii pieptului.Fac 3 serii:dimineata, pranz si seara (30 hindu, 20 cu varfurile pe pat sau pe scara, 10 normale cu bratele apropiate si 10 normale cu bratele departate la maxim). Antrenamentul a dat rezultate atat de bune incat in cateva zile mi-a crescul pieptul cat altora in cateva saptamani si nu sunt singurul care se chinuie cu asemenea sport.Satisfacut am inceput sa fac flotari si in intervalul dintre antrenamentele oficiale si imi este teama sa nu imi fi soliciat muschii prea mult.
Ce sa fac ca sa tratez durerea la timp fara sa imi intrerup exercitiile? Am renuntat deja la flotarile in plus.

3 răspunsuri:
| mbzba a răspuns:

Ai facut febra musculara.E normal sa te doara, exercitiile sa nu le faci in fiecare zi, lasa muschii sa se odihneasca, atunci cresc.Ai suprasolicitat muschii.Pentru a scapa putin de durere ai putea face o baie fierbinte, bea multe lichide, un masaj, putina miscare. Febra musculara in maxim o saptamana dispare.

| Nicux1 explică (pentru mbzba):

Nu este febra musculara pentru ca ma dore doar in acea zona si ma doare mai ales cand ii solicit(este ca o taietura, nu cred ca este febra)

| Cosmin86 a răspuns:

Asa ai rezultate ca esti incepator.

Ca incepator, progresezi rapid chiar si cu un antrenament prost ( ca flotari = antrenament foarte slab ).

Vedem dupa ce avansezi, atunci o sa te plafonezi rapid.