Mai cresti unpic si dupa aceea apucate si nu iti recomand proteinele sau alte suplimente. Daca tot vrei fa-ti natural tot
Salut.Daca esti tanar pana in 22 de ani, nu-ti recomand sa tragi de fiare, pana atunci.Vei inceta sa mai cresti. Flotari si tractiuni la bara se pot permite.Dar odat ce ai folosit greutati, nu vei mai creste indeajuns.Alimentatia bogata in vitamine, proteine, sucuri cu vitamine naturale si multa odihna ar fi suficient pentru tine, pentru inceput.
Fara proteine, suplimente sau alte chestii. Incearca sa nu mananci noaptea (fast-food mai rar). Mai poti face sport pe-acasa
Fara suplimente sau alte chestii. Incearca sa nu mananci noaptea (fast-food mai rar). Mai poti face sport pe-acasa
Pai fara proteine din ce vrei sa se formeze muschiul, din aer?
Asta e super tare http://track.metadrol.ro/product/Metadrol/?pid=120&uid=1419
Da sunt deștept față de alții, una e să iei proteine în timp din alimente și una e să iei suplimente să accelerezi procesul de asimilare. Dacă te-ai fi documentat nițel ai fi aflat că surplusul de proteine pe care il iei din suplimente este eliminat prin urină și defecație. Ceea ce înseamnă că vei băga în draci atât ficatul cât și rinichii. Așa că nu veni să-mi ții mie morală că am sau nu am legătură cu sportul.