Scoala tine 6 ore, restul de 10 ore nu-ti ajung?
da, are efect dar ar fi bine macar 1 ora de mers
Eu invat la colegiu, am multe ore, multe ore suplimentare, nu stau in orasul in care invat, fac ruta zilnica in sat. Plus e anul cel mai important, multa pregatire, examene de stat! Si cind vin sunt foarte, foarte obosita! Tin dieta, chiar vreau sa slabesc!
Buna. Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare. Iti sugerez sa mergi cat maimult pe jos cat de rapid poti; conteaza foarte multintensitatea si ritmul rapid atunci cand mergi. De asemenea dupa ce mananci nu te intinde sau nu te aseza, incerca sa te plimbi putin prin casa, sau intinde-ti muschii; numai statul in picioare elimina 50 de calorii ceea ce este destul de convenabil. Si in weekend incearca sa abuzezi cat mai tare de timpulliber si fa exercitii cardio care sunt foarte bune pentru eliminatul grasimilor si daca gasesti un video pe youtube cu miscari care sa-ti placa o sa fie si distractiv. Succes!
Gestioneaza-ti timpul in asa fel incat sa eliberezi 45-60 min pentru cardio (mers in ritm accelerat daca nu-ti place alergatul dar tine cont ca cu cat ritmul e mai mare cu atat timpul se scurteaza)
chiar daca nu ai timp de alergat si exercitii, atat cat tii dieta vei slabi (cat? nu stiu) pentru ca oricum arzi calorii tot timpul