De ce zici ca suplimentele gen pastile sunt niste prostii contrafacute daca nu ai bagat niciodata in tine?
Trebuie să te înscrii la o sală cu antrenor care să te poată asista, el îti va recomanda ce îţi trebuie, nu poţi să te faci hulk în câteva zile / luni, asta se face în ani.
Poti sa faci muschi si fara prostiile alea doar ca mult mai greu ( ani). Dupa ce faci antrenament la o grupa de muschi trebuie sa o lasi cam 2 zile sa se refaca. Alimentele bogate in proteine : piept de pui, oua, carne rosie, peste, alune, lactate etc...
Atat de multa experienta in domeniu ai? Vad ca stii foarte bine ca "prafurile" sunt niste prostii contrafacute. Daca zici chestia asta inseamna ca ai si experienta foarte multa in domeniu si sti despre ce e vorba....deci noi nu te putem ajuta.
"Prafurile" de care spui tu, se gasesc si in mancare.
Nu, nu poti face muschi "imensi" doar din alimentatie. Adica poti, dar asta ar insemna ca trebuie sa mananci cat un porc.
1. zi ce antrenament ai concret, sa vad si eu care sunt "cele mai grele exercitii" ( cel mai probabil nici macar nu faci muscle up )
2. zi ce alimentatie ai, dar detaliat. gen la ora X am mancat a, b, c, etc.
Nu, dar exista creatina, glutamia si alte chestii care nu exista in carnea ta de vaca.
Stiu ca exista, dar decat cu asa ceva, mai bine mai greu, dar natural