| Daniell05 a întrebat:

Am si eu cateva intrebari referitoare la proteine...In primul rand vreau sa spun ca am 1.75 m si 62 kg. Mi.am cumparat o cutie de Gigant Pro Mass 2800g pentru dezvoltarea masei musculare si sa iau in greutate putin...Cum sa le administrez mai sigur, ca ceea ce scrie pe cutie nu prea e bine sa crezi intotdeauna..Trebuie sa fac vreo pauza la un anumit de timp? Pe langa mai trebuie sa iau si proteine? Cam ce cantitate de apa sa beau zilnic? Mai multe detalii de genul daca imi puteti da, va rog frumos. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| cristi1505 a răspuns:

Le administrezi cum scrie pe cutie.E chiar foarte sigur.Nu faci niciun fel de pauza cat timp le iei. Dupa ce ai terminat de luat acea cutie faci pauza o luna.Ai putea sa iei in combinatie cu creatina daca vrei.Pentru efecte mai rapide.Ar trebui sa bei cam 3 l de apa pe zi.

P.S:Trebuie sa ai minim 4-5 mese pe zi bogate in proteine si carbohidrati pentru a avea rezultate.

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Gigant pro mass nu inseamna proteine, e un supliment bazat pe CARBOHIDRATI, are carbohidrati DUBLU fata de proteine.

proteine = suplimente care au 70-80 % proteine, nu un 30 % amarat ca pro mass

| Pufar1ne a răspuns:

O sa arati ca o baba mai incolo daca bagi proteine si nu te ti de sala:]]]

| cristif a răspuns (pentru Pufar1ne):

Iar tu o sa fii la fel de prost ca si acum.

| FitMonkey a răspuns (pentru Pufar1ne):

Ma distrati voi, astia care nu le aveti deloc cu sportul si comentati aiurea laughing