| Gbx a întrebat:

Am și eu o intrebare. Am decis sa fac x3 antrenamente pe zi timp de 5Z. 5 30 mma 16 30 forta și 20:30 alergare 2-3 km credeți ca e ok? Aștept sfaturi sugestii.

7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Cine te-a invatat prostia asta de antrenament? Muschii si forta se dezvolta in zilele de pauza, daca tu faci zilnic, ei CAND se mai dezvolta? O sa cresti lent si prost.

Si ce alimentatie ai? Sa poti face mma si forta in aceeasi zi, trebuie minim 4 fripturi pe zi (+ multe altele).

| Paul754880338 a răspuns:

Dezvoltarea masei musculare precum si cultivarea si imbunatatirea calitatatilor motrice are la baza o ecuatie simpla. Trebuie realizat un echilibru perfect intre Intensitate, Volum, Pauza, Odihna si Alimentatie. Daca ceva lipseste sau prisoseste se cheama exces de zel sau lipsa de motivatie, va distruge echilibrul cerut si Nu merge. Mai am un sfat pentru tine : nu lasa orgoliul sa iti creeze programe de antrenament pe care corpul tau nu le poate sustine, doar pentru vrei sa cresti in orgoliu.

| Unknownzgw a răspuns:

Ce scop are antrenamentul ăsta? Nu pare că ai avea vreun scop clar. În primul rând trebuie să ai răspunsul la întrebarea "ce urmăresc cu antrenamentul ăsta?".
Tu ai o ciorbă de antrenamente. Cardio, forţă, cardio. Nici măcar mulţi profesionişti care mânâncă 10.000 kcal pe zi nu sunt în stare de aşa ceva.

| siriusblack98 a răspuns:

Antrenamentul tau este o mizerie. Nu obtii rezultate in acest fel, muschii se dezvolta in zilele de pauza si intri in supraantrenament. Sfat: schimba-l cu totul.

| Gbx explică (pentru Cosmin86):

Mersi o sa țin cont de acest sfat

| Gbx explică (pentru Paul754880338):

Mersi voi tine cont de acest sfat

| Gbx explică:

Ca mulțumesc frumos pentru răspunsuri și sfaturi... Sa fac 3 zile forta și 2 cardio... Apoi în week-end pauza