| David_Vaduva_1998 a întrebat:

Salut, am si eu o problema am vorbit cu un tovarasi eu tin o cura de slabire cu 1200-1500 de calori si mananc carne adica orce pana in acele statistici prietenul meu a zis ca nu e bine ca exista calori bune si cele rele ca nu slabesc daca mananc subcaloric daca nu sunt calori bune intrebarea mea e adevarat, nu m-am cantarit deloc nici la inceput nici acum ca vreau sa vad rezultate intr-un an am 1.70 105 kg ps de 14 zile nu am simtit foame ameteala anemie etc ma simt ok mersi anticipat

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Organismul tau are nevoie de energie
-carbo=prima energie
-grasimi=cand te infometezi apeleaza aici
proteine=repararea celulelor
indiferent de alimente ele contin energie, nu e vb de calorii bune si rele, caloria este o forma de energie atat, e vorba de alimente pozitive sau negative
iti recomand
legume =5 porti
fructe =3 fructe
carne 250 de grame
grasimi =un avocado
sport = 2 ore de mers pe jos
organismul are nevoie de carbo, proteine, grasimi zilnic sa stii

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Incearca sa folosesti si semne de punctuatie in intrebari, sa se inteleaga mai usor. Apoi, nu crezi ca ar fi mai ok sa vorbesti cu un nutritionist? E drept ca ai acces la tot felul de informatii despre diete pe internet, insa majoritatea fac mai mult rau decat bine.

| David_Vaduva_1998 explică:

Cred ca ai probleme, nu te judec, spor in ce-a ce faci!

| David_Vaduva_1998 explică (pentru dullcat):

Era noapte, eu find foarte obosit, aveam nelamurirea asta, oricum multumesc de raspuns!

| Cosmin86 a răspuns (pentru David_Vaduva_1998):

"spor in ce-a ce faci" -> tu ai crescut in padure de scrii in halul asta?

| Cosmin86 a răspuns:

Termenul e ft des folosit in sensul de "prieteni de cartier" sau "prieteni apropiati", nu are legatura cu comunismul.

| AnastasiaK a răspuns (pentru dullcat):

Și nutriționiștii din românia cam la fel fac. Din 10 dacă știe unul informație ca lumea. Majoritatea sunt "tehnicieni nutriționiști", adică au făcut un cursuleț amărât și iau banii oamenilor spunându-le fix ponturi de pe net, doar că au un certificat și par demni de încredere.