| Eron a întrebat:

Am un prieten care are picioarele foarte musculoase, prin urmare a scos un timp foarte bun la proba de 50 m viteza(6, 3 s-in clasa a 9-a). Insa cand vine vorba de alergatul pe distante lungi, nu mai este asa de bun.Eu am ajuns la o concluzie si as vrea sa stiu daca este adevarata:cand ai picioarele musculoase, poti fi foarte bun la sprint, dar cand e vorna de distante lungi, trebuie sa ai inima antrenata.Este adevarat? Ce imi imi puteti spune despre alergat si muschii picioarelor.Cum as putea sa am si picioare musculoase, dar si o inima antrenata?

Răspuns Câştigător
| hummer24 a răspuns:

Da in mare stii tu ceva happy
La distante lungi trebuie sa ai inima, insa nu numai, pentru ca degeaba inima vrea daca te lasa picioarelewinking
Si practic picioarele groase nu te ajuta asa mult la distantele lungi eu cand aveam 15 ani aveam betze de picioare si alergam 5 km si 100 m in 14.2 sec.
La sprint iti trebuie explozie, deci trebuie sa faci exercitii polimetrice si sarituri multe, ia sa te uiti pe youtube la polymetric exercises, iar cardio, inima o antrenezi tot asa alergand nu prea nebuneste dar alergand, sau bicicleta, sarit coarda, inot, fotbal,...

1 răspuns:
| Eron explică (pentru hummer24):

Eu nu am spus ca are picioarele groase, ci musculoase, adica cand isi incordeaza muschiul piciorul devine foarte, foarte tare.

Întrebări recente