| Andri123 a întrebat:

Am varsta de 16 ani si imi place foarte mult fotbalul.Invat la liceul cu program sportiv unde ma antreneze la echipa liceului.Am primit șansă să joc la echipa la Republicani dar momentan am refuzat și am decis să mai joc la mine la tara la echipa mare de fotbal(seniori). Stiu,totul e posibil, nu am vrut să mă duc la echipa liceului deoarece după terminarea liceului aceștia te lasa balta chiar dacă ești bun si trebuie sa iti cauti tu singur echipa.Va intreb pe voi,cum imi pot gasi o echipă dacă nu am un impresar?(sa dau probe sa raman), eu cred în mine si in calitățile mele deoarece la ce corp firav am 1.67 si 51kg ii fac de ras pe aia de 1.80.O părere va rog?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi spune-i tu atunci cum se fac selecțiile la juniori și cum să ajungă fotbalist. big grin Dacă e bun are șanse să joace la liga a-3-a (extrem de mici, tot pe nepotisme se joacă) o scurtă perioadă de timp, pentru că au nevoie de 3jucători u-19, iar de lotul național să nu mai vorbim. happy
Unde ajungi în fotbalul românesc fără un impresar cu relații?

4 răspunsuri:
| Bone_Andrei_1984 a răspuns:

Salut, parerea mea este ca ar trebuie sa mergi la echipa liceului tau deoarece te ajuta sa capeti experienta.Cu siguranta vei juca cu alte licee foarte bune iar acest lucru te va ajuta sa cresti in abilitati. Poate ai noroc si vei fi recrutat la o echipa buna dupa ce termini liceul. Noroc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine ai venit în România!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat