Nu ii asculta pe astia cu,, nu iti trebuie proteinele" sau ca,, suplimentele dauneaza" http://www.suplimente-online.ro/proteine-c-30.html aici poti sa alegi proteina pe care o vrei si la ce pret doresti, metoda de administrare este acolo scrisa mai jos de produsul dat. Eu traiesc in Germania si aici marcele de proteine sunt altele, eu iau 2 cocktailuri proteice (Bulk Whey de la marca,, M DOUBLE YOU" iau intre mese si amestec lapte sau apa (300 ml) cu 2 linguri de praf proteic in mixter, daca iti mai apar o grama de intrebari te rog contacteazamă la marius123_cs@yahoo.com
Spune ce buget lunar ai si ce supliment vrei(vitamine si minerale, concentrat proteic etc.)
Si laptele ce are,proneina?
Iar proteinele de origine animala din carne e cel mai bun tip de proteine care pot sa ofere muschilor refacerea si cresterea
Daca bea ceva lapte (+ ca intareste oasele,nu faci nici hernie blabla) mananci si multa carne,ala esti
nu e nevoie de proteine din magazine, din astea pastile..., e mai bine natural adevarat, salut
senaris, asta e raspunsul , o zi buna
Laptele are 3.5 % proteine, nu mi se pare prea mult. Carnea are 20 %, branza cam 22 %.