Da, este cam mult, pot apărea anumite dereglări proteice.
Proteinele trebuie să fie 2g/kg corp pe zi, altfel, calculează-ți altfel încât să nu ai probleme grave cu ficatul.
MAXIM, se administrează două shake-uri, așa scrie și pe cutie.
Vreau sa cresc cat mai repede am 75 de kg as vreau 80
Trebuie sa ai si 5-6 mese pe zi nu doar shake ala e supliment alimentar
Nu prea ai ce sa probleme sa ai doar sa bei foarte multa apa si sa iti iei un hepato-protector preventiv, exemplu silimarina
Pai daca vrei sa cresti in greutate trebuie sa mananci 4-5 mese pe zi
Daca, greutatea te doare, in afara de ce mananci normal, mai mananca mult... seara
este exact pe dos decat daca vrei sa slabesti
Normal ca are ceva daca iei mai mult de 3 shake-uri, faci exces de proteine si nu o sa fie ok, unde te grabesti sa cresti asa repede? Crezi ca daca iei 3 pe zi peste noapte pui 5 kg? Ia si mananca sanatos, pentru ca proteinele de astea se si cheama supliemnt alimentar, adica nu ti inlocuieste mesele zilnice obligatorii! Iar cum a zis si cel de mai sus, proteinele sunt 2g kg/corp, tu daca ai 75, fa un calcul la 3 shake-uri cat ai +plus mesele cred ca sari de 150 lejer.
Saluttt Cosmin am ajuns si eu la 75 cum sa dau si eu de 80 de kg?
Mananci 4-5 mese pe zi (60% carbohidrati, 30%proteina, 10%grasimi sanatoase) si antrenament de masa musculara la sala.
Exercitii de baza: tractiuni cu haltera, indreptari, tractiuni la bara, flotari la paralele, fandari cu gantere in maini, presa militara. Restul exercitiilor si aparatele sunt "de completare".