| Cosminel1192 a întrebat:

Are ceva daca merg la sala de forta si fac piept,brate, spate. si in aceeasi zi fac si abdomen seara acasa? Incurca cresterea?

11 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Serios? Un COPIL PAMPALAU si firav, pe sfert cat mine imi zice ca-l practic degeaba?

Vai, sunt devastat.

Copii mici si firavi, dau ei sfaturi!

| rapp2020 a răspuns:

Eu te-as sfatui ca la fiecare sfarsit de antrenament sa bagi abdomene si dupa ai scapat, nu mai trebuie sa le faci si acasa.eu asa faceam

| Cosmin86 a răspuns (pentru rapp2020):

Cel mai IDIOT sfat posibil.

Abdomen se face 1 data / saptamana, ca orice alta grupa.

| FitnessTrainer a răspuns:

De ce sa faci abodomene la sfarsitul fiecarui antrenament? Abdomenul se face de doar 2 ori pe sapt. Si el are nevoie de recuperare.

| GeorgyGirl a răspuns:

Eu zic ca nu, de ce sa incurce e foarte bine consider eu.si eu fac la sala mai m7ulte si cand vin acasa uneori fac si abdomene si stepar. spor la treaba!

| GGTomi a răspuns:

Piept si brate si spate in aceeasi zi? Si seara abdomene? Dupa cateva saptamani muschii tai o sa fie ca niste legume, muschii au nevoie de pauza si nu rezolvi absolut nimic ca faci multe deodata. Trebuie rabdare si timp.

| Cosminel1192 explică (pentru GGTomi):

Nu la asta m-am referit. De exemplu, fac luni piept + biceps iar seara inainte de culcare abdomene. A doua zi fac Spate si triceps si fac iar abdomene seara. La asta m-am referit

| Cosmin86 a răspuns (pentru Cosminel1192):

Luni biceps si marti spate? Tu GANDESTI cand faci un asemenea program idiot?

| Cosminel1192 explică (pentru Cosmin86):

A fost doar un exemplu.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Cosminel1192):

Da exemple bune cand dai.

| tudorulinici a răspuns:

Nu,doar trebuie sa-ti faci un regim ca fortezi prea tare sistemul muscular