anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut!
As avea nevoie de niste recomandari sau pareri cu privire la salile de judo, wrestling, lupte greco din Bucuresti, asta daca sunt. Vreau sa practic unul din aceste sporturi, dar am nevoie de niste informatii inainte, cat de buna este sala, cat de mult se implica antrenorii etc.
Multumesc.

3 răspunsuri:
| DeMicUnCălător a răspuns:

Dacă ești rău și dai bine cu pumnii și picioarele, Du-te la prima sală care-ți iese-n cale și afirmăte,, rupe-i pe toți care-ți ies in față și restul e istorie,

| Cosmin86 a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Tu nu stii ce inseamna luptator profesionist... oricat de "rau" esti si cat de bine dai cu pumnii si cu picioarele, te bate in cateva secunde unul profesionist...

Ce spui tu sunt aberatii de copii mici.

| Slade11 a răspuns (pentru Cosmin86):

De fapt, raspunsul asta este o aberatie in sine. Da, nu stiu cum este sa faci lupte, de aia am si intrebat de o sala serioasa. Nu e specificat nicaieri ca merg deoarece vreau sa ma bat nu stiu unde sau sa ating nu stiu ce nivel de performanta. Este treaba mea DE CE vreau sa fac o activitate, plus ca eu am intrebat altceva mai sus. Va rog, raspundeti cu chestii utile si legate de subiect, nu in bataie de joc.