anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, as dori si eu niste exercitii eficiente pentru antebrat si umeri ( la sala ).

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

La umeri impins cu gantere si ramat vertical.

La antebrat, rolling thunder la scripete, flexii cu fat gripz si mersul fermierului ( da, antebratele se dezvolta foarte ca lumea cand apuci ceva foarte greu si mergi cu el ).

| Wehes a răspuns (pentru Cosmin86):

Mersii frumos de raspuns!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Wehes):

Cu placere, mai poti face :

http://www.youtube.com/watch?v=LoGpgMT1y_g

Dar eu prefer cu un prosop si un disc, trec prosopul prin gaura discului, partea cealalta o tin intre degetul mare si aratator si ridic greutatea rasucind incheietura spre interior ( cotul blocat, il tin cu cealalta mana ).

Lucreaza foarte bine incheietura :D

10 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Nu-i mai simplu sa cauti un video pe youtube? e mai greu sa iti explice lumea in scris cum e cu exercitiile

| Wehes a răspuns (pentru greyhound):

Iti dai seama ca am facut si lucru asta, de aia am scris ''eficiente''. Niste exercitii care au dat roade si la voi. Nu ar fi rau nici un Tutorial happy

| greyhound a răspuns (pentru Wehes):

Pentru antebrate nu exista decat 2 exercitii, deci fa-le pe alea ca altele n-ai (oricum n-ai nevoie de mare antrenament la antebrate)
pentru umeri evident impins cu haltera sau gantere, fluturari (laterale sau in fata) si cam atat

| Cosmin86 a răspuns (pentru greyhound):

Exista mult mai multe, antebratul are 4 muschi, nu 4.

Un exercitiu de care nu stiai : rotatorii. Cu o greutate si un prosop, ridici greutatea rotind incheietura spre interior ( greutatea e legata de prosop si il tii intre degetul aratator si degetul mare ).

Analog, poti tine greutatea peste degetul aratator si sa ridici in sus.

Sau, flexii pentru biceps cu haltera, cu un brat si NU ti de la mijloc, ai nevoie de forta in incheietura sa stabilizezi haltera.

Si alte zeci de exercitii, sunt o gramada happy

Răspuns utilizator avertizat
| DeMeTrIoN a răspuns:

Uita-te dimineata la Razvan si Dani pe antena 1winking este un program cu un antrenor la sala. Sper ca te-am ajutatwinking

| GabrielSeretan2001 a răspuns:

Flotari si cenoflectiuni