500 de ml de lapte = 17 grame amarate de proteine.
Eu iau 30 de grame la fiecare din cele 4-5 mese zilnice. Deci tu cu aia 500 ml lapte nu-ti asiguri nici macar necesarul pentru o singura masa.
Schimba-ti alimentatia.
Ramai o data la 2 zile, lucreaza 1 grupa pe saptamana, asa progresezi cel mai bine.
Ca sa cresti in masa musculara, trebuie sa treci de la regimul alimentar pe care-l aveai inainte, la unul anormal, cu mai multe mese, mai multe proteine si carbo, mai multa odihna. Renunta la cola (cel putin eu abia mai reusesc sa beau o sticla de 330 cand ies cu baietii la suc, mai bine imi comand un fresh de portocale). Mananca oua fierte/omlete, iaurt si cereale de ovaz dimineata, piept de pui(gratar), poti incerca si soia(nu-mi sariti in cap, la urma urmei e o sursa de proteina), la scoala ia-ti banana si caserola cu mancare(daca ti-e rusine sandwich-uri, dar de preferat caserola). Inainte de antrenament mananca orez brun pentru energie, iar dupa ce te intorci, ia cartofi copti, peste, piept de pui, etc. Seara mananca branza, nuci, o cana de lapte pentru proteinele cu absorbtie lenta(caseina) care-ti vor hrani corpul pe parcursul noptii. EVITA sa mananci carbo, daca nu vrei sa te trezesti noaptea cu senzatia de foame.
Este putin! Cat timp stai in sala? Daca stai cate o ora jumatate este cat de cat ok dar este important si ce mananci si odihna! O ora, doua esti in sala si pe restul zile construiesti! Cu 500 de ml de lapte nu vei creste cum crezi tu.Important este ca fiecare masa a ta sa fie bogata in proteine! De crescut nu vei creste cum crezi tu in 2 zile de cand ai inceput! Cresti in timp!
NU, e suficent 3 zile pe saptamana(ex luni, miercuri, vineri) combinand o grupa mare una mica.Muschiul creste cand te odihnestii nu cand il lucrezi, parte cu laptele e ok incerka seara sa mananci uun iaurt e mai ok decat atata lapte!
MyyyNamee întreabă: