NU, e suficent 3 zile pe saptamana(ex luni, miercuri, vineri) combinand o grupa mare una mica.Muschiul creste cand te odihnestii nu cand il lucrezi, parte cu laptele e ok incerka seara sa mananci uun iaurt e mai ok decat atata lapte!
Este putin! Cat timp stai in sala? Daca stai cate o ora jumatate este cat de cat ok dar este important si ce mananci si odihna! O ora, doua esti in sala si pe restul zile construiesti! Cu 500 de ml de lapte nu vei creste cum crezi tu.Important este ca fiecare masa a ta sa fie bogata in proteine! De crescut nu vei creste cum crezi tu in 2 zile de cand ai inceput! Cresti in timp!
500 de ml de lapte = 17 grame amarate de proteine.
Eu iau 30 de grame la fiecare din cele 4-5 mese zilnice. Deci tu cu aia 500 ml lapte nu-ti asiguri nici macar necesarul pentru o singura masa.
Schimba-ti alimentatia.
Ramai o data la 2 zile, lucreaza 1 grupa pe saptamana, asa progresezi cel mai bine.
Ca sa cresti in masa musculara, trebuie sa treci de la regimul alimentar pe care-l aveai inainte, la unul anormal, cu mai multe mese, mai multe proteine si carbo, mai multa odihna. Renunta la cola (cel putin eu abia mai reusesc sa beau o sticla de 330 cand ies cu baietii la suc, mai bine imi comand un fresh de portocale). Mananca oua fierte/omlete, iaurt si cereale de ovaz dimineata, piept de pui(gratar), poti incerca si soia(nu-mi sariti in cap, la urma urmei e o sursa de proteina), la scoala ia-ti banana si caserola cu mancare(daca ti-e rusine sandwich-uri, dar de preferat caserola). Inainte de antrenament mananca orez brun pentru energie, iar dupa ce te intorci, ia cartofi copti, peste, piept de pui, etc. Seara mananca branza, nuci, o cana de lapte pentru proteinele cu absorbtie lenta(caseina) care-ti vor hrani corpul pe parcursul noptii. EVITA sa mananci carbo, daca nu vrei sa te trezesti noaptea cu senzatia de foame.
MyyyNamee întreabă: