Deci fi atent incepi asa luni piept-biceps
miercuri picioare vineri triceps-spate pentru inceput esti mic nu ai dc sa faci in fiecare zi dupa ce ajugi la 16-17 ani incepi in fiecare zi gen luni piept marti spate miercuri picioare joi umeri-trapez vineri brate(triceps-biceps) intelegi una la mana, a doua exerciti deci faci urmatoarele exerciti la sala
piept-impins culcat, impins inclinat, impins declinat
spate-tractiuni la spate, ridicat gatera,
ramat din sezut, picioare ai aparatele din sala nu stiu cum se numesc + flotari cu galtera in spate nu mai mult de 5-10 kg
biceps cu coatele lipite de trunchi faci ridicari cu haltera, la fel faci si cu ganterele apoi ciocan intra pe net si uitate la ciocan
triceps faci din sezut cu gantera la spate si cu haltera cum faci la pipt dar cu priza apropiata
deocamdata atat
si alimentatia apa proteine exemplu de proteine piept pui carne de vita piept curcan
si suplimente iti recomand un gainer care are peste 1000 calori ca sa pui pe tine si o proteina buna deocamdata dupa vreun an asa incepi sa iei creatina si oxid nitric pentru mai multe baga id malboromalboro30
Deci in primul rand spune-mi ani, kg, inaltime, si daca ai un buget pentru suplimente nutritive?
14 ani.51 kg...1.73 .Baiat.Sa zicem ca nu am buget ! As vrea sa muncesc mult fara sa iau proteine sau alte chestii! Multa munca!
De preferat iei un gfx nu costa mult maxim 150 lei! o portie consta in 5 pui parca! si depinde cum vrei sa faci corpul! si orice exercitii in serii de cate 3!
Fara proteine muschii nu au din ce sa se formeze, la exercitii tu doar rupi fibrele ( micro-rupturi ), care se refac si cresc in zilele de pauza, si cu ce crezi ca ele cresc? Cu proteine!
Proteine = carne, peste, branza, oua, lactate.
Cel putin 4-5 mese pe zi, proteine la fiecare masa.
Si la cat de slab esti, baga si carbohidrati la greu.
Exercitii, du-te la inot/polo vreo 2 ani si apoi apuca-te serios de sala cu un program bine gandit