| fugera a întrebat:

as vrea sa ma apuc de alergat. nu vreau sa slabesc vreau doar pentru conditie fizica. cand sa o fac? seara sau dimineata? inainte sau dupa masa?
multumesc

9 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Nu are importanta cand preferi. Si ai grija sa nu alergi imediat dupa ce mananci. Lasa sa treaca macar 2 ore dupa ultima masa pana incepi sa alergi.

| Niiiicu a răspuns:

Mai pe seara inainte de masa, dar sa nu fi flamand cand alergi dar nici imediat ce te-ai ridicat de la masa pleci sa alergi, mananci cam cu o jumatate de ora inaintehappy

| epurel a răspuns:

Mici sfaturi saddin experienţă)
-când alergi respiră pe nas cât poţi de mult, nu pe gură, aşa poţi alerga mai mult.cel puţin în cazul meu
-nu alerga zilnic, poate doar dacă ai încălţăminte specială, dar îţi forţezi articulaţiile. eu nu aveam încălţăminte specială şi după 5 zile în care am alergat în fiecare zi abia îmi mai mişcam gleznele.

| MiculFaraon a răspuns:

Parerea mea dimineata ar fi bine. Pe la ora 8-9 asa este perfect. Pai inainte de asta poti manca un castron cu musli. Succes happy

| Aide a răspuns:

E bine si seara si dimineata mai ales dupa masa. Incepi cu o distanta mica avansand din ce in ce mai mult

| SskorpyonN a răspuns:

Pentru conditie fizica de preferabil seara inainte sa mananci.

| fugera explică:

Si sa fac zilnic sau cu o pauza de o zi si iar dupa si iar pauza o zi

| filaret000 a răspuns:

Dupa masa..si daca esti baiat trage la fiarewinking daca esti fata alearga dupa masa..sau carate cu bicicleta fa abdomene..ca sa ai conditie fizica.

| Ionutz_Coman_1995 a răspuns:

Cel mai bine e sa alergi ziua dupa masa deoarece se depune mai mult efort! s-au seara e bine si asa deoarece seara pe racoare oricine stie ca ai mai multe energie si inca un mic sfat nu te apuca de porcari precum "vitamine" "steroizi" si restul