Da clar este importanta alimentatia, putini fac asta cand mananci incearca sa nu manaci uns si fast food, mananci un aperetiv gen ou bacon rosi castraveti de dimi sau cereale musli, dupa masa mananci carne la tigaie fara ulei fara grasime si sos doar sare si piper sau cv bio, sau orez cu carne sau legume cu carne, de preferat carne si seara orice ciorba ceva, crede-ma nu e greu dar mananca la ore fixe daca ai lucru facultate sau scoala de dimineata puneti alarma la 7 sau 8 dimi micu de jun la 12 pana la3 alegi o ora si seara la 6, si ti asa mananci la ore fixe e un fel de slabit ca corpul nu mai stocheaza grasime ca stie ca primeste regulat, alta e sa nu mananci numa asa, mananci pana nu mai simti foame nu sa fie tot din farfurie sau sa te simti plin si bea multa apa nu sucuri, poate shake-uri facute acasa sau sucuri naturale, de asemenea bea must sau vin ajuta la circulatie foarte mult si metabolism, Nu lucra doar maini, multi zic alergatu e sa slabesti dar nu doar dupa multa vreme dup ace slabesti de la alergat creste rezistenta si slbesti la picioare plus fac musci crede-ma, eu simt asta nu fac fotbal dar alerg zilnic si nimeni nu ma face la sut. Asta e opinia mea sper ca te-am ajutat. Nu e asa greu pana te obisnuiesti cu programul eu de la vreo 70 kg in clasa a 6-a am slabit extrem de mult nu mai tin minte ce greutate dar acum am 67 am 180 si ceva si am patratele si am o conditie fizica impecabila, da conteaza nutritia da nu trebuie sa tragi pana in panzele albe.