| alxsandrux a întrebat:

Salut, as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta. Ce pot face ca sa reusesc sa fac mai multe flotari? Nu pot sa fac nici 5 fara sa obosesc, imi puteti spune ce exercitii si ce ar trebui sa mananc?

Răspuns Câştigător
| Kevinn2000 a răspuns:

Așa e la început, sau după o perioadă mai lungă de timp în care nu ai făcut sport. De exemplu eu, acum aproape 1 an făceam 40-50 de flotări corecte lejer, iar acum când m-am reapucat de fitness, abia fac 1p flotări. Dar antrenându-mă 4-5 zile pe săptămână, în maxim o lună o să ajung să fac din nou 50 de flotări, iar după o să avansez și mai mult.
Important e să le faci corect. Tu acum poate faci 5, dar le faci greșite, ceea ce nu e bine. În cazul în care le faci greșite, cel mai bine ar fi să faci 1 sau 2 flotări pentru început, dar corecte. Faci 3-4 serii de flotări a câte 2 flotări corecte, sau câte poți... Și faci mai multe tipuri de flotări, nu doar cel clasic. Poți căuta pe Youtube. Înainte de acest mic antrenament, fă și încălzirea.
De mâncat, trebuie să mănânci sănătos. Proteine, carbohidrați simpli și complecși, fibre, grăsimi ( prin grăsimi nu mă refer la grăsimea de pe carne sau ceva de genul ).
Caută alimente care conțin proteine, fibre, carbohidrați și grăsimi, interesează-te cam cât trebuie să consumi zilnic pentru greutatea corpului tău. Dormi 8 ore pe zi și vei obține rezultate care o să te uimească. Succes!

4 răspunsuri:
| AnonimMareMareMare a răspuns:

Consuma alimente bogate in proteine si carbohidrati, carne..etc..si exerseaza in fiecare zi
azi 5 maine 6 poimaine 7 si uite asa o sa ajungi la 100

| X3RO a răspuns:

Incearca-le prima data la perete. Adica te sprijini de perete in pozitie de flotare si faci. E un exercitiu bun inainte sa treci la cele normale.

| aimullah123 a răspuns:

Mergi la sala sau exersezi tu acasa pana faci 200 de floatri odata laughing

| Kevinn2000 a răspuns (pentru Kevinn2000):

10 flotări*
Am scris 1p din greșeală.