| UnMiKzEu a întrebat:

Salut, as vrea sa stiu si eu cat timp trebuie sa alerg pe zi ( plus pauza ) ca sa imi scada burta si sa fac si un piept decent...Si dupa cat timp se vede daca ma tin de asta in fiecare zi? Multumesc

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Salut,
Nu alerga zilnic, alterneaza cu zile de pauza. O zi alearga o zi pauza gen. Ai nevoie si de refacere.
Cat... alearga cat poti, gen cateva ture de stadion, apoi pauza, apoi alte ture.
Daca te plictisesti de alergat, mergi cu bicicleta, inoata, etc.

Algoritmul e simplu : numarul de calorii consumate - nr. de calorii arse trebuie sa fie negativ, asa slabesti.

Ai grija si ce mananci, scoate porcariile din alimentatie si mananca proteine ( carne, lapte, branza, oua ) si putini carbohidrati. Grasimi, sa iei doar grasimi sanatoase ( masline, nuci, alune, etc. ). Si fructe. Dar vezi, daca iei mere imense, crescute cu chimicale, mai bine nu mai iei tongue

9 răspunsuri:
| qrage a răspuns:

Salut! Alergatul nu este cea mai buna metoda de a da burta jos, si cu siguranta nu o sa faci pectoralii mai mari, dar ca sa iti raspund la intrebare, incepe sa alergi 15 minute dimineata timp de 2 saptamani, si dupa aia mareste timpul cu cate 15 minute la saptamana pana ajungi la 1 ora. Cam zilnic zic eu cu pauza in weekenduri ca atunci dormi mai mult.:-) Ca sa dai bueta jos, fa abdomene, iar pentru. Piept du-te la sala si fa la banca dreapta si la 45de grade. Succes!

| Cosmin86 a răspuns (pentru qrage):

Salut,
Cu abdomene nu se da burta jos din simplul motiv ca nu se poate arde grasimea intr-o singura zona a corpului. Prin abdomene sau ridicari de picioare se tonifica muschii abdomenului ( celebrele "patratele" ).
Cardio e cel mai bun pentru a da burta jos : alergat, inot, bicicleta, etc.

Desigur, o dieta corespunzatoare este necesara, ca degeaba alearga cineva care baga o shaorma cu de toate dupa si 1 litru de cola happy

| dannyel86 a răspuns:

Cunosc pe cineva care se plimba prin oras si urca scari (fara sa alerge) si a trecut la 2-3 numere mai mici la haine. Deci se poate, dar asta in timp, nu rapid si in mod miraculos (si mai ales, pentru scurt timp)

Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin86 a răspuns (pentru elio):

200 de abdomene pe zi? straight face

| Dkgray a răspuns (pentru Cosmin86):

''10 reprize a 200 abdomene'' deci cred ca se refera la 2000
Toti sunt atotstiutori pe aici. Cata dezinformare si prostie!

| qrage a răspuns (pentru Cosmin86):

Pai si unde ai vazut tu celebrele patratele cu burta? Daca face patratelele da jos si burta. - logic, nu? Amandoua in acelasi timp nu se poate. Go sixpacks numa`sa nu fie la dozalaughing)

Da, perioada de masa si perioada de definire. Intai pune masa musculara (inclusiv si "sixpacks" ) si apoi arde grasimea. Dar grasimea nu se arde prin abdomene, ci prin cardio ( alergat, inot, etc).

O completare : nu recomand alergatul dimineata, deoarece corpul nu are deloc aminoacizi in sange si o sa se arda si masa musculara odata cu grasimea... alergatul dimineata este bun DOAR daca se iau cateva pastile cu amino sau un shake proteic, altfel... la 2-3 ore dupa micul dejun