| ygrec25 a întrebat:

As vrea sa urmez un program de antrenament si sa folosesc doar propria mea greutate. M-am gandit la acesta: Luni:Tractiuni cu diferite prize Miercuri:Flotari de mai multe tipuri Vineri:Tractiuni cu diferite prize Sambatatongueicioare si abdomen Fac tractiuni de 2 ori pe saptamana pentru ca vreau sa pot face mai multe. E bun programul?

5 răspunsuri:
| niku383 a răspuns:

Eu tias recomand sa faci asa fel de program Luni fa exercitii pentru pres este important daca vrei sa le placa fetelor Marti pauza (nimic) Mercuri fa exercitii pentru Bic si Tric ( daca vrei sa-ti dau exemple de exercitii video ma contacteyi ) joi pauya Vineri exercitii pentru piept flotari si la paralele daca ai posibilitatea daca nu 2 scaune big grin Simbata seara putina fuga 10 15 minute fuga normala nu repede dar nici incet anume seara sa faci! Daca vrei un program complet si folositor ma cont (mesaj scrie ) funda?

| DuzzyDrey a răspuns (pentru niku383):

Ce legatura au Flotariile la paralele cu pieptul?straight face

| niku383 a răspuns (pentru DuzzyDrey):

Am zis sa faca flotari si exercitii la paralele big grin

| JohnnyBi a răspuns (pentru DuzzyDrey):

Flotariile la paralele au legatura la fel de apropiata ca tine cu limba romana

| Cosmin86 a răspuns (pentru DuzzyDrey):

Depinde de pozitia corpului, daca te apleci in fata si nu tii coatele pe langa corp atunci lucreaza pieptul, daca stai cat mai vertical si cu coatele lipite de corp ( sau cat mai apropiate ) lucreaza tricepsii.