| Maryo_Păunescu_1987 a întrebat:

Salut baieti! Eu maine vreau sa ma duc la sala(13 ani aproape 14 nu vr sa aud ca e prea devreme) as vrea sa stiu daca trebuie un parinte de al meu da semneza sau poate si un alt om care nu este in familie? (P.s. Nu stiu la alte sali dar aicia primeste minori, a fost o colega)

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Maryo_Păunescu_1987 explică (pentru sd190):

Multumesc de raspuns, asta stiam voiam sa stiu daca trebuie semnatura parintilor!

| BuLaNNNeL a răspuns:

Iti va cere buletinul, tu cum nu ai, probabil vei avea nevoie de un însoțitor.

| Sn4k3 a răspuns:

Te poti duce fara parinti.

| siriusblack98 a răspuns:

Salut! Frate, in mod normal nu ar trebui sa te lase sa tragi de fiare dar cum ii intereseaza doar banii tai, poti sa te duci linistit fara semnatura, parinti etc.Si inca o chestie, care e faza cu semnatura parintilor? In asa ceva semnatura este egala cu zero.

Bula
| Bula a răspuns:

Va trebui sa mergi cu unul din parinti, preferabil tatal tau.
Inainte de varsta de 16 ani vei avea voie sa faci limitat exercitiile, sub control strict, fiindca ai oasele in formare. Dupa varsta de 16 ani, treptat, vei putea face si exercitii "mai tari".
Totul in functie de starea ta fizica.

| Andy40 a răspuns:

Eu am inceput sportul cand aveam 12 ani la sala. Tin sa iti spun iti faci abonament si nu prea conteaza varsta peste tot primeste minori.Cel mai bine arfi daca vrei sa incepi de maine sportul sa iti faci si un program de sala si unu pentru mancare si mese.Iti recomand daca esti slab sa ei niste proteine in 3 4 luni esti bombardier sa zic asa doar daca faci antrenamente intense si cu greutati mari o sa se vada garantez! Bafta funda!