Intr-un fel, dar asta se face dupa foarte multe exercitii si de preferat este sa te duci la sala pentru a avea un program in a-ti face musculatura uniforma.
Este si normal.Cand te doare muschii incep sa mai "creasca".De aceea nu trebuie sa te opresti imediat ce simti putina durere dar nici sa o tii asa pana nu mai poti.Cand faci febra musculara muschii incep sa se formeze mai bine. Daca te duci macar o sesiune la sala si inveti acolo cat trebuie sa faci cu gantera dupa aceea poti face si singur acasa.
Muschiul nu trebuie fortat foarte tare daca e ultima serie este ceva normal, daca nu incepe cu greutati mai mici si fa seri si ultima serie sa fie cea care crezi tu ca poti duce tu cel mai mult dar sa faci 8 repetari!
Nu te mai chinui ca te doare muschii. Daca citesti posturile mele, din 500 in niciunul nu am inceput o propozitie cu litera mare (imi e lene sa apas shift) si nu am pus punct la sfarsitul postului (reflex de a apasa trimite cum termin ultimul cuvant). Dar muschii mei nu ma doare ca nu am pus nicio intrebare
Pai e pentru ca nu ai rezistenta in brat. Nu e grav.Doar chiar daca te doare trebuie sa continui fa multe nu te orpri. Apoi incepe flotarile. Apoi abdomenele.
ioneldan întreabă:
anonim_4396 întreabă: