| Merishoor a întrebat:

Salut
Cand fac un exercitiu cu gantera ma dor muschi la care lucrez asa inseamna ca mi se pun muschii?
Funda

8 răspunsuri:
| cristy3991 a răspuns:

Intr-un fel, dar asta se face dupa foarte multe exercitii si de preferat este sa te duci la sala pentru a avea un program in a-ti face musculatura uniforma.

| BogdanS a răspuns:

Este si normal.Cand te doare muschii incep sa mai "creasca".De aceea nu trebuie sa te opresti imediat ce simti putina durere dar nici sa o tii asa pana nu mai poti.Cand faci febra musculara muschii incep sa se formeze mai bine. Daca te duci macar o sesiune la sala si inveti acolo cat trebuie sa faci cu gantera dupa aceea poti face si singur acasa.

| Alexsn a răspuns:

Muschiul nu trebuie fortat foarte tare daca e ultima serie este ceva normal, daca nu incepe cu greutati mai mici si fa seri si ultima serie sa fie cea care crezi tu ca poti duce tu cel mai mult dar sa faci 8 repetari!

| JohnnyBi a răspuns (pentru BogdanS):

Deci cand te doare muschii aia ca e sub 50 ei asa, deci daca te doare e bine. tu la scoala nu ai invatat sa folosesti virgula sa desparti 2 propozitii, iti recomand o sesiune de limba romana

| BogdanS a răspuns (pentru JohnnyBi):

Am facut o greseala.Mare cacao.Dar tu, care incepi propozitia cu litera mica si nici nu pui punct la final si nici nu stii sa pui o intrebare ca lumea mai comentezi. Uita-te mai intai la tine si apoi critica pe altu'.

| JohnnyBi a răspuns (pentru BogdanS):

Nu te mai chinui ca te doare muschii. Daca citesti posturile mele, din 500 in niciunul nu am inceput o propozitie cu litera mare (imi e lene sa apas shift) si nu am pus punct la sfarsitul postului (reflex de a apasa trimite cum termin ultimul cuvant). Dar muschii mei nu ma doare ca nu am pus nicio intrebare

| BogdanS a răspuns (pentru JohnnyBi):

Bine maestro.Esti super tare.Tu esti unicul.Pana cand iti va fi lene sa si existi (destul de curand).

| YunoGasaiEceaMaiTARE a răspuns:

Pai e pentru ca nu ai rezistenta in brat. Nu e grav.Doar chiar daca te doare trebuie sa continui fa multe nu te orpri. Apoi incepe flotarile. Apoi abdomenele.