Pestru asta trebuie sa lucrezi numai la grupa aia de muschi incepind cu greutati mai mici si treptat maresti greutatea pe care o ridic si alimentatia e cel mai important trebuie sa maninci numai proteina curata si sa ridici greutatile
Salut!
Pai presupun ca daca mergi la sala ai un program, bine stabilit. Daca vrei ca bratele sa ti se evidentieze mai mult lucreaza de 2 ori pe saptamana brate ( biceps, triceps, antebrat daca lucrezi numai biceps o sa apara unele diferente urate). Muschiul arte nevoiede 72 de ore sa se relaxeze dupa ce il lucrezi sa zicem ca daca Luni faci brate poti sa mai faci brate joi. Uite un program pentru tine:
Luni - Brate
Marti - Spate
Miercuti - Piept
Joi - Brate si Abdomen daca vrei
Vineri - Picioare
Nu ar fi bine ca doar bicepsul sa-l ai dezvoltat pentru ca ar arata destul de ciudat(ca Popeye.Ar trebui sa lucrezi toate grupele de muschi si niciodata aceeasi grupa de muschi 2 zile la rand. Sper ca ti-am fost de folos.
Bicepsul e cel mai mic si nesemnificativ muschi al corpului, mai bine fa-ti umerii mai dezvoltati ca celelalte grupe
Planul tau de antrenament este ineficient...din mai multe motive. Niciodata nu antrenezi grupele mici inaintea grupelor mari. Totusi le poti cupla... piept cu triceps, spate cu biceps. In al doilea rand trebuie sa existe si pauze intre antrenamente altfel muschiul nu are posibilitatea de a se recupera dupa efort. Personal recomand ca antrenamentul bratelor sa se execute doar o data pe saptamana. Nu conteaza asa de mult de cate ori de antrenezi ci mai degraba calitatea exercitiilor si modul in care sunt executate. Se pot executa exercitii in tensiune continua, cu contractie de varf, in superseturi, cu piramidarea greutatilor, in mare viteza, cu trisare, cu repetari fortate, cu negative, cu repetari partiale.
Umerii si Trapezu unde`s?
Cat despre intrebare, e o prostie sa vrei sa dezvolti o grupa mai mult ca celalalte, pune-te si antreneaza-le toate calumea.
Daca tu crezi ca bicepsu e cea mai importanta componenta a bratului te inseli.
Cam asta e marea problema a voastra, ca va apucati de sala sa-i aratati la x si y ce ''musculosi'' sunteti voi. In fine, poate este si asta o forma de motivare dar destul de neimporanta ( parerea mea ).
Sa dau un exemplu : Eu inainte de sala eram un impatimit al bauturile carbogazoase ( Cola, Sprite, pepsi si toate prostiile astea. ) fast-food, chipsuri, toate minuile astea. Dupa prima zi de sala nu am mai pus gura pe ce am enuntat mai sus.
Sa intelegi mai bine : Ce este sala? => Un Mod de Viata!
Si daca tot m-ai intrebat la ce m-as uita prima data ar fi pieptul ( contact fizic ) nicidecum bratele.
Daca te apuci de sala, antrenezi toate grupele nu doar Bicepsu.( dar vad ca degeaba tot repetam unii de zeci de ori pe aicea.)
Henrypericolpublic întreabă:
Sociopatul întreabă: