Nu, Barcelona o va elimina pe City fara prea mari probleme. Intre PSG si Real Madrid ar castiga Realul aproape sigur. Despre finala e greu de spus, dar probabil Bayern va fi acolo. E posibila o finala Bayern-Real, sau Bayern-Barcelona.
Nu se lasă ușor nici PSG. Vreau să văd ce face Zlatan într-un meci cu real / barca / bayern.
Ar fi interesant. El s-a intalnit cu Ronaldo si in meciul Suedia-Portugalia de la baraj si atunci a iesit castigator Ronaldo. Dar cine stie, poate la echipele de club ar sta altfel situatia. Se pot intampla suprize oricand.
Personal cred ca, City nu mai are sanse in fata Barcelonei(de calificare), si din cate vad iti place PSG(Zlatan) dar Realul e mai puternica.In finala vad:Bayern-Real, dar atentie la Chelsea-Mourinho e acolo
" Care credeți că va fi finala Champions League? " - Real Madrid - Bayern Munchen.
" Credeți că Manchester City mai are vreo șansă în fața Barcelonei? " - Nu.
" Ce spuneți de un meci între PSG și Real Madrid " - Numai Bayern sau Real ar putea să o elimine pe PSG din UCL în momentul de faţă.
Chelsea nu prea mi-a plăcut cum a jucat cu Galatasaray,de abia a scos un egal, să vedem dacă se califică Chiar dacă e Mourinho, mare lucru nu cred că vor face. Vreau să văd un meci mare, PSG vs Real ( Ibrahimovic vs Ronaldo ), să vedem cine cu cine pică.
E prea greu se spus. Depinde cum vor evolua tragerile la sorti.
Oricum, probabil Real, Bayern, PSG, Chelsea va fi careul de asi.
City are sanse! si sanse mari de tot daca barcelona joaca acel meci cum a jucat ultimele 2 de campionat! cat despre finala ori PSG-REAL ori REAL-BAYERN
anonim_4396 întreabă:
alexx102428 întreabă: