| PeterMan a întrebat:

Care marca de vitamine sunt mai bune, mai de incredere? Vreau sa fac exercitii pentru masa musculara si imi trebuie vitamine. De asta va intreb. Si inca ceva, nu vreau sa fie prea concentrate deoarece am doar 13 ani.

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

1. poti lua optimen de la ON
2. uite ceva interesant :

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/......6641_n.jpg

La 2 am pus o poza, sa vezi cele mai importante vitamine si minerale din ce alimente le obtii.

16 răspunsuri:
| BracKMyhay95 a răspuns:

Salut. Sa stii ca muschii cresc cu proteine nu cu vitamine, poti lua tu vitamine zeci de ani ca tot asa ramai. Eu in locul tau as mai sta vreo 2 ani si dupa m-as duce la sala nu exercitii acasa ca degeaba faci.

| PeterMan explică (pentru BracKMyhay95):

Stiu ca muschii cresc cu proteine, dar imi trebuie si vitamine deoarece depun efort fizic.

| BracKMyhay95 a răspuns (pentru PeterMan):

Si ce daca depui efort? Tot nu inteleg de ce sa iei vitamine? mai bine iei 2-3 mere+1 banana+portocala si iti iei vitamine din astea.

| PeterMan explică (pentru Cosmin86):

Dar EuroVita nu sunt bune?

| supermamici a răspuns:

Cele mai bune vitamine se iau din mancare. Excesul de vitamine poate crea probleme foarte mari, nu lua nimic fara sa intrebi medicul, in cel mai bun caz iti vei dezechilibra organismul si te vei chinui apoi toata viata cu cura de slabire. Excesul de vitamine poate duce chiar si la deces.

Adica am gasit Opti Men si spune ca nu am voie sa consum daca am sub 18 ani. Am luat un timp EuroVita, si la alea au voie si cei mai mici.

| PeterMan explică (pentru supermamici):

Dar nu fac exces. Adica am luat EuroVita un timp o data la 2-3 zile si mancam si fructe.

| supermamici a răspuns:

Citeste acest articol despre vitamine si minerale si vei vedea ca brackmyhay are dreptate. http://www.supermamici.ro/suplimente-alimentare-avem-nevoie-de-ele/

| Cosmin86 a răspuns (pentru supermamici):

La partea "Cine are totuşi nevoie de suplimente?", au omis o categorie : sportivii.

Cand faci sport consumi foarte multa energie si ai nevoie de vitamine, minerale, proteine si altele in cantitati mai mari decat un om normal.

| Cosmin86 a răspuns (pentru PeterMan):

Am vazut ca sunt mai multe tipuri de eurovita. Ce ai luat mai exact?

Care din astea :
http://www.webfarm.ro/vitamine-si-suplimente-nutritive/eurovita.html

Ca trebuie sa vad ce contine, ca sa-ti spun daca e bun sau nu

Eu am luat Eurovita Multivital A-Z si Eurovita Magneziu 400.

Pare ok.

Am un var care a luat ce am luat si eu, si in vreo 6 luni cu exercitii la 2-3 zile a reusit sa aiba patratele, pectorali, gambe si bicepsi si tricepsi.

Patratele nu inseamna ca ai muschi, orice slabanog are patratele.

Restul da.

Fa-ti un program corect si in 6 luni o sa ia si tu rezultate bunicele.

Mi-am facut deja programul.

Ia zi-l, sa-l vedem si noi