| dendendenis a întrebat:

Ce pronosticuri dati la meciurile din sferturile UCL? Eu cred ca va fi in felul urmator :
1.Barcelona vs Atletico, se califica Barcelona fara prea mari probleme!
2.Real-Dortmund, Real se va impune si ea dar vad ca Dortmund va murii frumos!
3.Manchester-Bayern, ei bine aici chiar vad un mare soc, chiar cred ca Van Persie si compania se vor impune, insa foarte greu!
4.PSG-Chelsea, ei bine aici chiar nu stiu ce sa spun, este cel mai echilibrat sfert dupa parerea mea!

7 răspunsuri:
| IonutGaby a răspuns:

1.Barcelona vs Atletico 3-0 pentru Barcelona
2.Real-BVB 3-1
3.Manchester-Bayern 2-3 1-2
4.PSG-Chelsea greu de spus... poate un 1-1 sau 1-2
Cred ca finala e intre Real si Bayern sau Bayern -Barcelona

| Lewandowski a răspuns:

Daca as lua dupa preferintele mele as zice ca se califica: Barca, BvB, Bayern si PSG... dar luand-o logic zic asa:
Barca- Atletico 2/3-1, respectiv 1-1

Real - BvB 3-1 respectiv 1/2-0
Manchester- Bayern 0-3, repectiv 1-1
PSG - Chelsea 1-1 la Londra si probabil si 0-0 sau 1-1 la Paris...e cam gre de spus...

| cristi966 a răspuns:

1.Barca-Atletico 70%-30%(Atletico le va pune mari probleme parerea mea), Real-Dortmund 80%-20%(nu cred ca au vreo sansa nemtii)Manchester-Bayern 25%-75%(cred ca Bayern va face legea! poate doar un egal din cele 2 meciuri sa fie la Manchester)PSG-Chelsea 40%-60%(cel mai echilibrat, dar cred ca Mourinho va sti sa transeze calificarea insa fft greu, PSG e de temut!)

| cristi966 a răspuns (pentru cristi966):

Rectific la real:n-au vreo sansa nemtii!

| florynmondialul a răspuns:

Real castiga clar!
barcelona daca se va califica o va face fooooarte greu!
bayern se califica dar va avea un pic de muncit
psg cred ca se califica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Se califică Barcelona. Mai cu greu, dar se califică.
2. Real, fără probleme.
3. Bayern, fără probleme.
4. Sper să reuşească PSG-ul să-l penetreze pe Mourinho şi să-i pună echipa capră, să facă poligon de tragere cu mingi înspre poarta lui Cech.

| alexs99 a răspuns:

Real si Bayern se califica fara probleme, Barcelona se va califica doar daca nu va primi gol in tur, pentru ca nu vad marcand mai mult de 1-2 goluri, iar PSG-Chelsea e cel mai echilibrat sfert, dar cred ca atacantii lui PSG vor face diferenta.
O seara buna.