| alin_9953 a întrebat:

Ce proteine imi recomandati, sau ce sfaturi ati putea sa-mi recomandati, pentru cresterea masei musculare. Vreau sa cresc doar in masa masculara. Vreau ca eu sa iau acele proteine sau ce-mi recomandati, timp de 1-2 sau 3 luni " vreau doar sa-mi dea un impuls de "muschi" ca sa zic asa si sa nu mai am burta, ci sa am un abdomen cat de cat lucrat, un piept, etc" dupa aceste 1-2 sau 3 luni de consumare a proteinelor, o sa continui regulat cu o sala de forta. Va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi. Nu vreau sa vina vreun destept sa-mi spuna ca nu am habar de un anumit lucru, pentru ca de ar spune'o el sau, de mi-as spune'o eu, ar fi tot aia. pentru ca stiu ca inca nu am habar de aceste lucruri, ci de aceea va intreb pe Dumneavoastra.
P.S: Inaltime 1, 78- 1, 79; kg 64-65, varsta 16 ani.
Va multumesc!

4 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

In 1-2 luni cu suplimente pe baza de proteina faci exact ioc. ciuciu. cat timp ai alimentatia pusa la punct dpdv nutritional, suplimentele le poti lua constant, nu doar 3 luni. suplimentele nu se iau pe cicluri precum steroizii, sunt cu totul altceva. si proteinele, fie din alimentatie, fie din suplimente NU SLABESC. nu iei proteine ca vrei sa slabesti, le iei pentru masa musculara. si la inaltimea si greutatea ta cu greu cred eu ca ai burta. este stratul adipos de sub buric care este normal...ala se da jos prin cardio, nu cu suplimente proteice. suplimentele pentru stratul adipos sunt carnitina si crom sau o combinatie din cele 2.

nu poti sa dai jos burta si sa pui masa musculara in acelasi timp. alege una din ele

| Cosmin86 a răspuns:

3 luni = FIX NIMIC.

Vrei sa spui 3 ANI, asta e altceva.

p.s. : proteine = carne, peste, branza, oua, lactate, etc.

Deci nu inteleg care "acele proteine", daca te referi la "prafuri" alea TOT DIN MANCARE sunt facute, sunt doar mancare concentrata.

| alin_9953 explică (pentru Cosmin86):

Hm...ok, mersii