| Epigonul a întrebat:

Salut,ce stiti despre acele batoane proteice Q-FORM de la rommac? Atat cele care contin proteine(ambalaj albastru) cat si cele care contin fibre(ambalaj galben).Au o oarecare influenta daca mananc 1-2 inainte de sala,regulat? A mai folosit cineva? A simtit cineva vreo influenta? Fie ea negativa sau pozitiva? Un baton inainte de sala si unul dupa? Daca da, care inainte care dupa? Cel cu fibre inainte si cel cu proteine dupa sau invers? Eu doresc sa pun masa musculara, dar daca as manca 1-2 baton dupa masa, inainte de sala presupun ca in timp voi pune si cateva kg in + ceea ce nu ma deranjeaza, chiar am nevoie.Deci cum e treaba? Am mai vazut vreo 2 3 intrebari pe TPU despre aceste batoane dar sincer nu am priceput nimic.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| cristi1505 a răspuns:

Nu te ajuta cu nimic acele batoane! Sunt de proasta calitate. Daca vrei batoane proteice, adevarate, acelea vor costa de la 5 lei in sus unul.

5 răspunsuri:
| RandomGirl a răspuns:

Eu le-am folosit pentru a slabi si chiar m-au ajutat, dar acum daca vrei sa pui masa musculara eu zic ca de la niste amarate de batoane nu obtii mare lucru.

| Epigonul explică (pentru cristi1505):

Mi-ai putea recomanda altceva in cazul asta? Eu am vazut la cineva acele batoane, am citit sa vad ce contin si am ramas uimit cand am vazut creatina, taurina, proteine 17 %, fulgi de ovaz si altele, asa ca am dat iama in carrefour la produse bio si mi-am cumparat in prostie.Ce mi-ai putea recomanda? Nu doresc ceva foarte puternic, prafuri sau altele, ci tot asa batoane de acest gen, deoarece se mai intampla sa nu am timp prea mult la dispozitie de mancat inainte de antrenament si am nevoie de un supliment ceva care sa vina in completare.Astept un raspuns, multumesc!

| cristi1505 a răspuns (pentru Epigonul):

Ce ai citit tu pe acel baton...sigur ai fost pacalit. Uite aici un baton proteic adevarat:
http://www.megaproteine.ro/Batoane-proteice/QNT-50-Full-Protein-Bar/

| Epigonul explică (pentru cristi1505):

Acest baton presupun ca nu exista in magazinele obisnuite, nu? Cum le-am gasit de exemplu pe acelea Q-fort in carrefour.Le caut atunci la magazinele specializate in proteine si produse pentru sportivi, asa-i?

| cristi1505 a răspuns (pentru Epigonul):

Exact.Oricum el e de la firma QNT de suplimente.Vezi si tu ce magazine de suplimente sunt partenere cu aceasta firma.Nu cred ca-l vei gasi dar incearca. Apropo, decat sa pierzi timpul cautand mai bine da comanda pe net.