anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, ce strategii de pariuri sportive stiti? Ce strategii dau rata mare de castig?

Răspuns Câştigător
| SoareDaniel a răspuns:

Cine spune ca nu se poate castiga din asa ceva e dus cu pluta, nu te lua dupa toti nebunii, care nu stiu cu ce se mananca, in conditiile in care piata pe goluri marcate de 4 ani de zile a explodat in 75% din campionate, a devenit destul de imposibil practic sa si mai pierzi pe orice meci care il joci la intamplare pe goluri! sfatul meu joaca doar ambele marcheaza sau peste 2, 5 goluri

16 răspunsuri:
| Silwian a răspuns:

Nu prea exista asa ceva! Mai degraba o intuitie buna!

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Strategia staidrqacasacanufaciniciunban

| Alverto a răspuns:

Strategia se numește gaseste-ți un hobby

| Xenoverse1 a răspuns (pentru Tataru_Ionut_2001):

Dutedrqdeprostcanustinimic

| SasaSasa2000 a răspuns:

Strategia ți-o faci singur, in plus, treabă asta cu pariuri este menită că cine a creat-o sa câștige, iar cine pariaza sa piarda.
Tu, ce parere ai?

| morfeo a răspuns:

Baga 100 lei la shinning crown, 10 lei miza. Daca pica ceva te-ai scos, daca nu ai pierdut si aia e

| johnnny123 a răspuns:

Te intrebai acum cateva zile de ce exista oameni bogati si oameni saraci... Obsesia ta cu pariurile este un exemplu bun de motiv pentru care exista oameni saraci.

Si nu este vorba numai de pariuri, este vorba de principiu. Oamenii bogati ajung bogati evitand capcanele financiare, in timp ce oamenii saraci calca direct in ele.

Fie ca e vorba de pariuri, imprumuturi in conditii foarte nefavorabile, aruncarea banilor pe achizitii nejustificate, toate acestea contribuie la o situatie financiara foarte proasta.

Iar daca vorbim strict de jocurile de noroc, faptul ca industria pariurilor valoreaza peste 450 de miliarde de dolari ar trebui sa-ti spuna tot ce ai nevoie sa stii, si anume ca pe termen lung, singurii care fac bani din pariuri sunt cei care le organizeaza.

| Cosmin86 a răspuns:

Tu nu-ti dai seama ca daca exista o asemenea strategie TOATE casele de pariuri dadeau faliment?

Mai gandeste si tu!

| Xenoverse1 a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu m-am gandit la asta, dar nu e adevarat ce zici tu.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Xenoverse1):

De unde stii ca e sau nu adevarat? Ca daca aveai experienta in domeniu, nu puneai intrebari pe TPU happy

| SoareDaniel a răspuns:

Cota 2 dintr-un meci sau din 2 in 2 cota 4, 6, 8 cu meciurile single de minim cota 2, 00 sau 2, 25 combinate dar pe o miza cu tupeu de 100 / 200 de lei, nu bon de la supermarket de 11 meciuri

| Xenoverse1 a răspuns:

Ai dreptate, sunt duși cu pluta fiindca nu au calcat vreodata într-o agenție de pariuri.

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns (pentru Xenoverse1):

Cati bani ai pierdut și cât ai câștigat? Preferi sa pierzi de exemplu 600 de lei ca ulterior sa câștigi 100? C-am asa e la orice joc de noroc... Cine e prostul acum?

| Xenoverse1 a răspuns (pentru Tataru_Ionut_2001):

Nu are rost sa-mi mai bat capul cu plozi ca tine.

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns (pentru Xenoverse1):

Plod ești tu, ca dai banii aiurea la pariuri, muncești din greu pentru 50 de lei și ii dai și pe aia la pariuri, smart ce sa zic, macar de ai ieși pe profit

| Cosmin86 a răspuns (pentru Xenoverse1):

Apropo, din intrebarile tale vad ca joci sume foarte mici.
Daca esti asa SIGUR de stragie, de ce nu joci 30.000 de euro sa zicem? Sau 100.000?

Întrebări similare