Nu exista egalitate si nici sanse egale. Sportul asta se bazează pe tendoane tari, tactică, rezistenta in antebrat. L-ai văzut pe Oncescu? N-are brate mari, dar rupe tot. Tactică si tendoane tari. Borbil ala saracu' N-are nici gât la cât e de umflat, nu-l misca pe Oncescu.
1. Borbil il misca pe oncescu, nu l-a batut niciodata la zero
2. Vendettele pe sport.ro sunt aranjate
3. Sunt destui care au dat de pamant cu oncescu (ia cauta vendetta lui cu Brzenk, a fost 5-1 pentru Brzenk, sau vendetta cu michael todd, a pierdut cu 6-0).
Bine, aia care dau de pamant cu oncescu nu sunt din ro si nici categoria lui (au 30-40 kg peste, poate doar brzenk e categoria lui).
Nu stiu, sincer nu urmăresc. Da, de pe sport.ro îl stiu cand concura vs 1000 =). Posibil. Am văzut pe pagina lui de Facebook o lista cu locurile la nivel național (cred) Oncescu era pe 1 si Borbil pana in 5 sau chiar sub. Oricum un sport ciudat rau (parerea mea) in care esti "discrimnat" 100% daca n-ai ceva "dotări", ce crezi?
Fiare bag, normal
Mai nou fac kickboxing, de vreo 3 luni, si imi place foarte mult. 3 antrenamente pe saptamana. Din pacate, sala nu mai pot decat de 1-2 ori pe saptamana si bag full-body. Sa stii ca merge bine cu full body, chiar daca cei de pe culturism.ro sunt total contra.
Tre sa manânci ca ursu daca bagi si contact si fiare (încercasem si eu o perioadă scurta, dar după vreo 3 saptamani deja eram din ce in ce mai leșinat cu toate ca urcasem pana la 4 mii si 440g carbo pe zi, suta + grasimi ). Am vrobit si cu Gilu acum vreo 3 luni cred, s-a cam lasat, familia probabil acum e pe primul loc. Baga mai mult întreținere. Baftă pe mai departe.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Cipi1212 întreabă: