| mysterioR a întrebat:

Salut, conteaza inaltimea in skanderberg? Unul de 1, 70m are sanse la unul de 1, 90m bine antrenati ambii? Credeti ca are avantaj cel mai inalt sau sansele sunt egale?

Răspuns Câştigător
| BuLaNNNeL a răspuns:

Nu exista egalitate si nici sanse egale. Sportul asta se bazează pe tendoane tari, tactică, rezistenta in antebrat. L-ai văzut pe Oncescu? N-are brate mari, dar rupe tot. Tactică si tendoane tari. Borbil ala saracu' N-are nici gât la cât e de umflat, nu-l misca pe Oncescu.

12 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu. Nu conteaza. Conteaza muschii mainilor si concentrarea.

| Cosmin86 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

1. Borbil il misca pe oncescu, nu l-a batut niciodata la zero
2. Vendettele pe sport.ro sunt aranjate
3. Sunt destui care au dat de pamant cu oncescu (ia cauta vendetta lui cu Brzenk, a fost 5-1 pentru Brzenk, sau vendetta cu michael todd, a pierdut cu 6-0).

Bine, aia care dau de pamant cu oncescu nu sunt din ro si nici categoria lui (au 30-40 kg peste, poate doar brzenk e categoria lui).

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu stiu, sincer nu urmăresc. Da, de pe sport.ro îl stiu cand concura vs 1000 =). Posibil. Am văzut pe pagina lui de Facebook o lista cu locurile la nivel național (cred) Oncescu era pe 1 si Borbil pana in 5 sau chiar sub. Oricum un sport ciudat rau (parerea mea) in care esti "discrimnat" 100% daca n-ai ceva "dotări", ce crezi?

Da, de-aia nu am mai concurat. Ca fapt divers, natural nu ai sansa la medalie (poate doar sub 80 kg...).

Te-ai lasat de tot?

Mai merg la antrenamente, de placere. Dar nu am mai concurat din 2014.

Si fiare? Apropo, te stiu de pe culturism laughing.

Fiare bag, normal big grin

Mai nou fac kickboxing, de vreo 3 luni, si imi place foarte mult. 3 antrenamente pe saptamana. Din pacate, sala nu mai pot decat de 1-2 ori pe saptamana si bag full-body. Sa stii ca merge bine cu full body, chiar daca cei de pe culturism.ro sunt total contra.

Tre sa manânci ca ursu daca bagi si contact si fiare (încercasem si eu o perioadă scurta, dar după vreo 3 saptamani deja eram din ce in ce mai leșinat cu toate ca urcasem pana la 4 mii si 440g carbo pe zi, suta + grasimi laughing). Am vrobit si cu Gilu acum vreo 3 luni cred, s-a cam lasat, familia probabil acum e pe primul loc. Baga mai mult întreținere. Baftă pe mai departe.

Bafta si tie! big grin

| mysterioR explică (pentru Cosmin86):

Da-mi te rog add ca am sa vorbesc ceva cu tine

| Cosmin86 a răspuns (pentru mysterioR):

Ti-am dat

Întrebări similare